Regio’s milieuvriendelijk dak en gevelreiniging

Plaatsen waar Hendriks Dak en Reinigingstechniek haar diensten aanbiedt

Hendriks Dak en Reinigingstechniek biedt niet in geheel Nederland haar milieuvriendelijke en gecertificeerde dak en gevelreiniging diensten aan. Uit kostenoverwegingen is er bewust voor gekozen om binnen een afgebakend gebied te werken. Woont u buiten ons verzorgingsgebied, dan adviseren wij u om een gecertificeerd dak en gevelreiniging te benaderen, dat net zulke hoge kwaliteitseisen hanteert als Hendriks Dak en Reinigingstechniek. U heeft dan de zekerheid, dat de dak en gevelreiniging werkzaamheden goed worden uitgevoerd en A-merk impregneermiddelen worden gebruikt.

Regio’s waar u ons voor dak en gevelreiniging kunt inschakelen

Zoals bovenstaand aangegeven biedt Hendriks Dak en Reinigingstechniek haar dak en gevelreiniging diensten aan in vier regio’s. Het betreft de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. In alle plaatsen die binnen deze regio’s vallen kunt u ons inschakelen voor gecertificeerde dak en gevelreiniging werkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Dus impregneren en hydrofoberen behoren ook tot de diensten die wij aanbieden. Voorbeelden van plaatsen die binnen ons verzorgingsgebied behoren zijn: Deventer, Zutphen, Heerde, Raalte, Eerbeek, Velp, Hattem en Wezep. Twijfelt u of uw woonplaats binnen ons verzorgingsgebied valt? Stuur dan even een e-mail via ons contactformulier.

AmersfoortApeldoornArnhemBarneveld
BeekbergenBemmelBeuningenColdenhove
DeventerDierenEdeEerbeek
ElburgElstEmstEpe
ErmeloGarderenHarderwijkHarselaar
HarskampHattumHeerdeHet Harde
HierdenHoenderlooHuissenKootwijkerbroek
LeusdenLoenenNijkerkNijmegen
NunspeetOldebroekPuttenRenkum
SchaarsbergenStroeTwelloUddel
UgchelenVeenendaalVelpWageningen
WezepWijchenWijheWilp
ZutphenZwolle  

Dak en gevelreiniging is een lucratieve investering

Wanneer u voor dak en gevelreiniging Hendriks Dak en Reinigingstechniek inhuurt, dan heeft u de garantie dat de werkzaamheden op een milieuvriendelijke manier duurzaam worden uitgevoerd. Na oplevering ziet uw woning of bedrijfspand er aan de buitenzijde niet alleen weer als nieuw uit. Ook de conditie van uw gevelstenen en dakpannen is weer optimaal. Van vochtproblemen mag u gedurende lange tijd absoluut geen last meer krijgen. Kortom uw gevels en dakpannen kunnen weer moeiteloos hun werk doen, omdat de waterafstotende toplaag weer in nieuwstaat verkeerd.

Wilt u weten of dak en gevelreiniging ook voor u mogelijk is en wat de eventuele investeringskosten zijn? Maak dan via het contactformulier een vrijblijvende afspraak voor een offerte op maat.