Wie zijn wij

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een gespecialiseerd en gecertificeerd dak en gevelreiniging specialist, die uitsluitend gekwalificeerde reinigingsdiensten aanbiedt. De kracht van ons bedrijf is, dat wij uitsluitend gebruik maken van duurzame reinigingstechnieken die het milieu niet belasten. Daarom kiezen wij voor het grondig kuisen van uw gevels en dakpannen bij voorkeur voor de stoomreinigen techniek, omdat deze techniek uitsluitend gebruik maakt van water dat verhit wordt tot 150 graden Celsius. Hierdoor is toevoeging van schoonmaakmiddelen absoluut niet nodig.

Wie zijn wij: Onze gecertificeerde dakreiniging en gevelreiniging specialisten hebben hiervoor de SteamPLUS 2.0 ter beschikking. Een geavanceerde machine die enkel met stoom en een variabele werkdruk tot 200 BAR alle algen, mossen en aanslag tot in de poriën van de gevelstenen en dakpannen kan verwijderen. Al onze collega’s zijn gecertificeerd en hebben vele jaren ervaring op het gebied van dak en gevelreiniging.

wie zijn wij

Wij van Dak en Reinigingstechniek adviseren u om na het reinigen van uw gevels en/of dakpannen deze ook te laten impregneren met een speciaal A-merk impregneermiddel dat wij gebruiken. Hierdoor herstelt de dunne waterafstotende toplaag zich volledig en kunt u er vele jaren vanop aan, dat u geen vochtproblemen krijgt met uw muren en/of dakpannen. De kosten van een dergelijke behandeling zijn bovendien relatief goedkoop te noemen.

Wie zijn wij: Ons advies. Ga voor duurzaamheid en vakmanschap. De gecertificeerde specialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek staan hiervoor in. Vraag daarom een vrijblijvende maatwerk offerte aan bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek en ontdek hoe laag de investeringskosten zijn om van uw woning of bedrijfspand het stralend middelpunt van uw straat te maken.

wie zijn wij