Gevel reinigen en impregneren kosten

Gevel reinigen en impregneren kosten Arnhem Zwolle

Overzicht werkzaamheden reinigen en impregneren

Sinds jaren voert Hendriks Dak en Reinigingstechniek werkzaamheden uit met betrekking tot gevel reinigen en impregneren kosten. Wij begrijpen dat u duidelijkheid wilt in hoeveel kosten u kunt verwachten na het gevel reinigen en impregneren kosten. Hieronder leest u precies wat reinigen en impregneren inhoudt en krijgt u een overzicht van de kosten die u kunt verwachten.

Impregneren houdt in dat de gevel wordt behandeld met een vloeibaar beschermingsmiddel. Dit beschermingsmiddel trekt in de gevel en zorgt ervoor dat de gevel bestand is tegen weer en wind. Door de beschermende laag kunnen vloeistoffen niet meer zomaar in de gevel trekken. Vooral bij beschadigde of poreuze gevels is er vaak sprake van vloeistoffen die naar binnen trekken. Dit kan zorgen voor schimmels en rotting van de gevel. Daarnaast heeft het impregneren van de gevel nog andere doelen:

  • Brandvertragend maken van de buitenmuren;
  • Beschermen van de muren tegen zure regen;
  • Wering van graffiti.

Overzicht gevel reinigen en impregneren kosten

Hendriks dak en Reinigingstechniek beschikt over professionele en gecertificeerde specialisten. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wij werken met maatwerk offertes waarbij we u een all-in prijs leveren. Op deze manier komt u niet voor onverwachte verassingen achteraf te staan. U zult voor gevel reinigen en impregneren kosten precies weten waar u aan toe bent.

Onze ervaren gevelspecialist zal voorafgaand aan het reinigen en impregneren bij u langskomen om de staat en de oppervlakte van uw gevel vast te stellen. Hierop zal de uiteindelijke prijs worden gebaseerd. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zal er een datum worden afgesproken waarop de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Contact opnemen offerte gevel reinigen en impregneren kosten

Voor vragen of het direct aanvragen van een offerte voor gevel reinigen en impregneren kosten kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@dak-en-gevelreiniging.nl of telefonisch via 055-203 24 09.

Onze specialisten staan voor u klaar in de regio Apeldoorn, Zwolle, Nijmegen en Arnhem. Wij zijn bereikbaar tussen 7:00 tot 20:00 uur en in geval van spoed 24/7.