Gevelreiniging kosten

Gevelreiniging kosten Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Maatwerk offerte bij dakdekkersbedrijf Hendriks Dak- en Reinigingstechniek

Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat haar diensten aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Ons bedrijf werkt volgens strikte richtlijnen. Kwaliteit, vakmanschap en transparantie zijn termen die ons bedrijf typeren. Naast alle dakwerken bieden wij ook gekwalificeerde gevelwerken aan voor aantrekkelijke marktconforme prijzen. Voor grondige gevelreiniging in combinatie met duurzaam impregneren worden onze gevelspecialisten wekelijks ingeschakeld. De eerste vraag die wij meestal telefonisch of per e-mail krijgen is wat bij Hendriks Dak- en Reinigingstechniek de kosten per m2 zijn. Die kennen wij niet.

Wij werken met maatwerk offertes inclusief vaste all-in prijzen. Voor elke offerte aanvraag komen wij op afspraak langs om de situatie ter plaatse te beoordelen en in kaart te brengen. Misschien zijn uw gevels dermate slecht dat het niet verantwoord is om gevelreiniging toe te passen. Ook de bereikbaarheid is van belang. Wanneer wij alles terplekke in kaart hebben gebracht ontvangt u een offerte met daarin de gevelreiniging kosten. Dus bij Hendriks Dak- en Reinigingstechniek geen verrassingen achteraf.

De gevelreiniging kosten zijn bij ons inclusief duurzaam impregneren!

Wanneer u bij een van de vestigingen van Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn een maatwerk offerte aanvraagt voor de hoogte van de gevelreiniging kosten, dan zitten daar standaard de kosten voor duurzaam impregneren bij. Als gecertificeerd dak- en gevelspecialist voor de regio’s Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen en Zwolle willen wij u de zekerheid kunnen bieden, dat alle werkzaamheden duurzaam volgens de richtlijnen van de gevelcoating producent zijn uitgevoerd. Deze garantie kunnen wij u alleen bieden, wanneer ook het impregneren door onze ervaren gevelspecialisten is verzorgd.

Wilt u vrijblijvend van ons een maatwerk offerte ontvangen inclusief vaste all-in prijs voor de gevelreiniging kosten? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons via de rubriek contact