Witte gevel reinigen

Witte gevel reinigen regio Zwolle Nijmegen Apeldoorn

De gevel van uw huis is in mum van tijd weer stralend wit

Wit is natuurlijk bij uitstek een kleur waarop u veel vuil en beschadigingen kunt zien. Het geeft vaak een verwilderde indruk wanneer er op de mooie witte gevel mossen en vuiligheid te zien zijn. Een witte kleur zou juist een frisse indruk moeten geven en vuil verhindert dat.

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een vertrouwde naam in de sector. Onze professionele en gecertificeerde vakmensen zorgen ervoor dat witte gevel reinigen zo is gebeurd. Uw woning zal stralen als nooit tevoren.

Naast witte gevel reiniging heeft Hendriks Dak en Reinigingstechniek een breed scala aan diensten. Van dakisolatie tot schoorsteenrenovatie en graffiti verwijderen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. U vindt onze diensten in de regio’s Zwolle, Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem.

Het witte gevel reinigen proces in het kort

Bij witte gevel reiniging kunt u er zeker van zijn dat er alleen producten worden gebruikt die niet schadelijk zijn voor het milieu. Er zullen dus geen chemische middelen worden gebruikt. De algen, mossen en het vuil zullen op een duurzame manier worden verwijderd.

De witte gevel reiniging zal worden uitgevoerd door middel van hoge druk op 150 graden. Na de witte gevel reiniging zal er een beschermende coating op de gevel worden aangebracht zodat uw gevel de komende jaren bestand is tegen weer en wind.

Het is belangrijk om goed de kwaliteit van de gevel in de gaten te houden. Wanneer er te veel mossen en algen groeien kan dit de kwaliteit ernstig schaden. Er zal meer water worden vastgehouden en dit kan uiteindelijk zorgen voor lekkages. Voer dus regelmatige een controle uit zodat u niet voor nare verassingen komt te staan.

Offerte aanvragen witte gevel reiniging Arnhem Zwolle Apeldoorn

Wilt u ervoor zorgen dat uw huis weer een frisse en schone uitstraling heeft? Neem dan nu contact met ons op voor het maken van een all-in offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent qua kosten voor witte gevel reiniging.

U kunt contact met ons opnemen via info@dak-en-gevelreiniging.nl of telefonisch door te bellen met 055 – 203 24 09