Gevelreiniging en impregneren

Gevelreiniging en impregneren in Apeldoorn

Laat uw gevel stralen en toekomstbestendig maken

Is uw gevel toe aan een opknapbeurt, dan zijn wij het bedrijf dat u nodig heeft. Dankzij onze jarenlange expertise is Hendriks Dak- en Reinigingstechniek uit Apeldoorn uitgegroeid tot een speler van formaat op het gebied van gevelreiniging en impregneren. Een mooie gevel is een goede binnenkomer en door niet alleen de gevel te reinigen maar ook te impregneren, zorgen wij voor de meest duurzame optie. Laat daarom uw bedrijfspand of huis een professionele gevelreiniging en impregneren ondergaan. Uw pand ziet er niet alleen als nieuw uit, het verhoogt de waarde ook aanzienlijk. Door te impregneren heeft u namelijk geen last meer van vochtschade in de toekomst, een win-win situatie.

Hendriks Dak- en geveltechniek uit Apeldoorn de beste in de regio

Wij zijn een kleinschalig bedrijf en gevestigd in Apeldoorn. Naast de regio Apeldoorn zijn wij ook actief in Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Wilt u gevelreiniging en impregneren doen in een van deze regio’s, neem dan contact met ons op. Omdat wij alles in eigen hand hebben, zijn wij flexibel en wordt de klant niet op kosten gejaagd. Wij begrijpen wat de klant nodig heeft en wie goed werk levert, hoeft dat niet van de daken te schreeuwen.

Maatwerk en offerte op maat

Bij Hendriks Dak- en Reinigingstechniek weten we dat elke opdracht uniek is. Daarom is maatwerk vereist. Wij werken niet met standaardprijzen maar komen graag bij u langs of maken telefonisch of via mail een offerte op maat. Bij gevelreiniging en impregneren zijn wij namelijk afhankelijk van meerdere factoren om de gevel zo optimaal mogelijk te maken. Wij begrijpen dat u bij zo’n belangrijke beslissing liever niet over een nacht ijs gaat en daarom nemen wij de tijd voor u.

Bent u overtuigd van ons verhaal of heeft u behoefte aan meer informatie, kijk dan eens op onze website: www.hendriks-dak-en-geveltechniek.nl. Schroom niet om via telefoonnummer 06 – 21 62 50 71 contact op te nemen of stuur een email om een offerte op te laten maken. Maak uw gevel weer toekomstbestendig dankzij gevelreiniging en impregneren van Hendriks Dak- en Reinigingstechniek.