Reinigen van gevels

Het reinigen van gevels Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Uw gevel laten reinigen door een gespecialiseerd gevelspecialist

Wanneer wordt er gekozen voor het reinigen van gevels? Laat u het doen of gaat u zelf aan de slag? Misschien probeert u een stukje en valt het toch tegen hoe moeilijk het vuil van de gevel af gaat. Logisch dat u toch eens verder gaat kijken of er bedrijven zijn die dit voor u kunnen doen. Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem is een gecertificeerd gevelreinigingsbedrijf. Zij zijn onder andere actief in het reinigen van gevels. De allround gevelspecialisten krijgen ieder jaar weer een upgrade om hun vakkennis te onderhouden en om de nieuwste technieken van het vak te leren. Wanneer wij werk voor u uitvoeren, geven zij 10 jaar garantie op de materialen en de arbeid.

Waarmee wordt het reinigen van gevels gedaan?

Het reinigen van gevels gaat bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem met de  stoomreiniger SteamPLUS 2.0. Dit is een stoomreiniger die bestemd is voor professioneel gebruik.  De SteamPLUS 2.0 is in staat om stoom van 150° te leveren, waarmee met een variabele werkdruk van 120 tot 250 BAR al het vuil van de gevelstenen wordt verwijderd. Doordat de SteamPLUS 2.0 deze functies heeft, is het gevel reinigen geen enkel probleem meer. Ook wordt het milieu niet belast, omdat geen schoonmaakmiddelen nodig zijn. Kortom het is een zeer duurzame en milieuvriendelijke manier voor het reinigen van gevels.

Hoge werksnelheid SteamPLUS 2.0 zorgt voor scherpe prijzen

Ook ligt de werksnelheid van de SteamPLUS 2.0 maar liefst 30% hoger dan bij een normale stoomreiniger. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden.  Hendriks Dak en Reinigingstechniek adviseert wel na het reinigen van gevels altijd de gevel te laten impregneren. Waarom zult u zich wellicht afvragen? Tijdens het reinigen van de gevels beschadigt de waterafstotende  toplaag.

Daarom is het verstandig om een nieuwe toplaag aan te laten brengen, zodat er geen vocht naar binnen kan dringen. Het impregneermiddel zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw gevelstenen behouden blijft. Wanneer u zowel voor gevelreinigen als impregneren kiest dan kunt u gebruik maken van een aantrekkelijk combinatietarief.

Wilt u een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs ontvangen voor het reinigen van gevels? Raadpleeg dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie de rubriek contact of bel: 06 – 21 62 50 71