Wat kost gevelreiniging?

Wat kost gevelreiniging door gecertificeerd gevelspecialist?

Gecertificeerd gevelspecialist werkt met maatwerk offertes

Op de vraag wat kost gevelreiniging per vierkante meter moeten wij u het antwoord in eerste instantie schuldig blijven, omdat wij met maatwerk offertes werken. Wat betekent dit in de praktijk? Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn werkt als gecertificeerd gevelspecialist met maatwerk offertes, omdat elke gevel anders is. Wanneer u ons telefonisch of per e-mail benadert voor een prijs, dan komen wij altijd op afspraak bij u langs om de muur die gereinigd moet worden te inspecteren. Onze gevelspecialist kijkt dan naar de aanwezigheid van algen en mossen, roetaanslag, vochtplekken, scheuren, barsten in de stenen en de conditie van de voegen die tussen de stenen van de gevel zitten. Wanneer deze onderdelen aan de norm voldoen, dan ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte met daarin een all-in prijs. Voor de prijs die vermeld staat in de offerte worden alle werkzaamheden verricht.

Vervolg antwoord op de vraag wat kost gevelreiniging

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist bieden wij onze diensten aan in vier overzichtelijke regio’s te weten: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Als gecertificeerd bedrijf werken wij met gekwalificeerde vakmensen en gebruiken wij uitsluitend A- merk producten die duurzaamheid garanderen. Het prijsniveau van de diensten die wij aanbieden is marktconform. Het grote verschil is, dat wij ons in positieve zin onderscheiden voor de kwaliteit van het werk en de producten die wij gebruiken. Niet voor niets is onze slogan: Hendriks Dak en Reinigingstechniek excellent in dakwerk en geveltechniek.

Wilt u antwoord op de vraag wat kost gevelreiniging?

Wanneer u wilt weten wat gevelreiniging kost door een gecertificeerd gevelspecialist als Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn neem dan contact met ons op. Wij komen dan voor opstellen van een maatwerk offerte bij u langs. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact