Gevel reinigen Nijmegen

Gevel reinigen Nijmegen onze specialiteit

Na een professionele gevelreiniging ziet uw woning er weer als nieuw uit

Steeds meer particulieren en bedrijven in de regio Nijmegen laten door Hendriks Dak & Reinigingstechniek de gevel reinigen Nijmegen  van hun woning of bedrijfspand. Na een professionele gevelreiniging, door de specialisten van Hendriks Dak & Reinigingstechniek, ziet een woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit. De waarde van de woning of het bedrijfspand zal hierdoor toenemen.

Waarom laten steeds meer particulieren hun gevel reinigen Nijmegen?

Door de toenemende luchtvervuiling en een combinatie van algen en mossen krijgen steeds meer woningen en bedrijfspanden als het ware een grauw groene sluier. Zeker in het gebied waar de specialisten van Hendriks Dak & Reinigingstechniek actief zijn, zien we gevels met veel algen en mossen. Niet alleen ontsiert het een woning of bedrijfspand, maar op den duur zijn algen en mossen van invloed op de kwaliteit van een gevel. Zeker wanneer daar de werking van fijnstof in gevels (zwarte aanslag) wordt meegenomen. En dat is volkomen onnodig.

Hendriks Dak & Reinigingstechniek biedt in de regio Nijmegen naast het reinigen van dakpannen ook professioneel gevel reinigen Nijmegen aan. Na een reiniging ziet uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit en is zonder overdrijven het stralend middelpunt geworden van uw straat. Bovendien zijn na de behandeling uw gevels weer in topconditie. Na het gevel reinigen Nijmegen worden zij namelijk ook voorzien van een hoogwaardige beschermende impregneer coating, die voor een jarenlange bescherming zorgt.

Ook dakpannen moeten periodiek gereinigd worden

Het is niet alleen verstandig om de gevel van uw woning of bedrijfspand te laten reinigen. Ook geldt dat voor de dakpannen van uw woning, want algen en mossen ontwikkelen zich uitstekend op dakpannen. Na verloop van tijd tasten zij de dakpannen aan met in het slechtste geval kleine lekkages als gevolg. Wij passen in principe dezelfde methodiek toe als bij gevel reinigen Nijmegen. Een verschil. De druk waarmee uw dakpannen worden schoongemaakt hangt af van de kwaliteit van de dakpannen. De allround medewerkers van ons dakdekkersbedrijf beschikken over de noodzakelijke kennis.

Voor meer informatie over of het maken van een vrijblijvende afspraak voor gevel reinigen Nijmegen en het reinigen van uw dakpannen raadpleegt u de rubriek contact