Gevelreinigen prijzen

Gevelreinigen prijzen duur of goedkoop? Wij vertellen het u!

Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Nijmegen Arnhem Zwolle

Hoe hoog zijn de gevelreinigen prijzen voor uw woning? Wanneer moet uw gevel gereinigd worden? Dat zijn allemaal vragen waar iedere woningbezitter weleens over nadenkt. Bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn zijn wij onder meer gespecialiseerd in het reinigen van gevels. Het reinigen van gevels is één van de vele werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen wanneer de werkzaamheden te maken hebben met daken en gevels.

Wij reinigen gevels met de SteamPLUS 2.0. Dit is een krachtige stoomreiniger voor professioneel gebruik. De werking van deze unieke stoomgenerator is als volgt: De SteamPLUS 2.0 vormt water om naar stoom van 150°. Daarna worden de gevelstenen met dit stoom door de SteamPLUS 2.0 met een variabele werkdruk van 140 BAR tot zelfs 250 BAR tot in de poriën van de gevelstenen schoongemaakt. Dit zorgt voor een verbluffend resultaat.

Aantrekkelijk combinatietarief voor gevel reinigen en impregneren

Als uw gevels gereinigd zijn zien deze er als nieuw uit. Echter schijn bedriegt. Door het reinigen van de gevelstenen én slijtage is de waterafstotende toplaag van de gevelstenen voor een groot deel verdwenen. Daarom adviseren wij u om beslist ook voor impregneren te kiezen, omdat u met impregneren een nieuwe waterafstotende toplaag aanbrengt. Neemt u ons advies over, dan is impregneren na het gevel reinigen de volgende stap. Het is een zeer belangrijke stap, want de gevel is nu schoon en vrij van vuil. Dat wilt u natuurlijk zo houden. Omdat de meeste opdrachtgevers ons advies vrijwel altijd over nemen hebben wij een aantrekkelijk combinatietarief voor zowel reinigen als impregneren kunnen samenstellen.

Gevelreinigen prijzen bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek

Wilt u uw huis goed onderhouden om problemen te voorkomen zoals vochtdoorslag, scheuren in de stenen, zwarte aanslag en steenafslag? Dan hoort periodiek gevelreinigen er zeker bij. Wat houdt periodiek onderhoud in? Eens in de 10 tot 20 jaar zult u de gevels van uw woning moeten laten stoomreinigen, zodat algen, mossen en zwarte aanslag volledig zijn verdwenen. Wanneer dat gedaan is zien uw stenen er weer als nieuw uit. Dit komt omdat alle stenen tot in de poriën zijn gereinigd. Om de waterafstotende toplaag weer volledig te herstellen doet u er verstandig aan om uw gevels professioneel te laten impregneren. Uw gevels kunnen er dan weer 10-20 jaar tegen.

Wilt u een vrijblijvende maatwerk offerte ontvangen? Bel dan: 06 – 21 62 50 71. U weet dan wat de exacte gevelreinigen prijzen van uw woning zijn.