Buitengevel reinigen

Buitengevel reinigen zorgt voor waardevermeerdering woning

H.D.R.T. Apeldoorn Zwolle kan uw woning nog meer waarde geven

Wanneer u goed om u heen kijkt, dan zult u ontdekken en wellicht zien, dat steeds meer eigenaren van woningen en bedrijfspanden voor buitengevel reinigen kiezen. Is dit een modetrend of levert dit een meerwaarde op bij de verkoop van een woning of bedrijfspand? Wanneer de buitengevel van een woning of bedrijfspand nog nooit grondig is schoongemaakt, dan kan gesteld worden dat het reinigen van uw buitengevel voor een gegarandeerde meerwaarde zorgt bij verkoop. Afhankelijk van de waarde van een woning moet u al snel denken aan bedragen die variëren tussen de € 5.000 en € 25.000. Wanneer u de waardevermeerdering afzet tegen de kosten voor een buitengevel reinigen inclusief impregneren, dan is dit een ongekend lucratieve investering.

Pannendak en buitengevel reinigen zorgen voor spectaculaire stijging!

De reële meeropbrengst kan nog eens spectaculair toenemen, wanneer u er ook voor kiest om uw pannendak te laten stoomreinigen door de gecertificeerde specialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn. Arnhem, Nijmegen of Zwolle. In combinatie met buitengevel reinigen zal de waarde van uw woning 10 – 30% stijgen. Na een professionele onderhoudsbeurt van slechts enkele dagen weet u in de positieve zin van het woord niet wat u ziet. Uw woning ziet er weer als nieuw uit. Dit effect bereikt u helemaal, wanneer niemand in uw directe omgeving voor het reinigen van hun buitengevels hebben gekozen. Uw woning is in een klap de eyecatcher van de straat geworden. Zelfs in een stagnerende woningmarkt verkoopt u uw woning snel!

Kiest u voor dakpannen en gevel reinigen inclusief impregneren?

Wilt u voor het totale plaatje gaan? Laat u dan voorlichten door de gecertificeerde specialist van Hendriks Dak en Reinigingstechniek. Hij weet wat de eventuele meerwaarde is wanneer u voor buitengevel reinigen en dakpannen reinigen inclusief impregneren kiest. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact