Gevel reinigen en voegen prijs

Gevel reinigen en voegen prijs Apeldoorn Arnhem Zwolle

Bij H.D.R.T. ontvangt u een maatwerk offerte inclusief vaste all-in prijs

Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist. Ons kleinschalige bedrijf biedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle gecertificeerde diensten aan voor marktconforme maatwerk prijzen. Wanneer u ons benadert wat bij ons de gevel reinigen en voegen prijs is, dan komen wij op afspraak altijd bij u langs. Waarom? Wij werken met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen. Als eventuele opdrachtgever weet u dan precies waar u aan toe bent.

Om een maatwerk offerte voor u op te kunnen stellen is het van belang om te weten hoe de huidige conditie van uw gevels is. We kijken dan naar zaken zoals: eventuele scheurvorming in de gevels, wel of geen doorslag, staat uw muur recht, de bereikbaarheid en tenslotte de oppervlakte van uw gevel(s). Wanneer dit allemaal in kaart is gebracht ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Op deze wijze wordt u achteraf nooit met verrassingen geconfronteerd.

In offerte gevel reinigen en voegen prijs wordt ook impregneren opgenomen

In de maatwerk offerte gevel reinigen en voegen prijs van Hendriks Dak en Reinigingstechniek is ook een bedrag voor impregneren opgenomen. Wij lichten dat graag toe. Een gecertificeerd gevelspecialist als Hendriks Dak en Reinigingstechniek reinigt gevels met stoom van 150° dat onder hoge druk (250 Bar) op een gevel wordt gespoten. Wij gebruiken hiervoor de SteamPlus® 2.0. Hiermee kan onze gevelspecialist alle algen, mossen, roetaanslag en vuil uit de poriën van de gevelstenen verwijderen. Deze komen dan volledig onbeschermd open te liggen. Om uw gevel weer duurzaam waterafstotend te maken dient, zodra de oude voegen verwijderd en vernieuwd zijn, de beschermende impregneercoating te worden aangebracht. Hierdoor is uw gevel voor de komende 10 tot 20 jaar duurzaam waterafstotend.

Zaken als vochtdoorslag behoren tot het verleden.

Maatwerk offerte gevel reinigen en voegen prijs ontvangen?

Wilt u weten hoe laag de gevel reinigen en voegen prijs bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle is? Neem dan contact met ons op.