Buitenmuur reinigen

Buitenmuur reinigen Apeldoorn Arnhem Deventer Zwolle

Alleen duurzaam en zinvol in combinatie met impregneren

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist die haar diensten aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. U zult ons hier dan ook met grote regelmaat aan het werk zien. Wanneer u onze vestiging in Apeldoorn benadert voor de prijs die wij in rekening brengen voor een buitenmuur reinigen in Apeldoorn, Arnhem of Deventer, dan komen wij altijd eerst op afspraak bij u langs om te zien wat de conditie van de buitenmuur is.

Als gecertificeerd gevelspecialist Apeldoorn werken wij met maatwerk offertes inclusief een vaste all-in prijs. Wij doen dit, zodat u als opdrachtgever van tevoren weet wat de totaalprijs is. Op deze wijze wordt u niet geconfronteerd met onaangename verrassingen achteraf! In de all-in prijs is bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek ook impregneren inbegrepen.

Combinatietarief buitenmuur reinigen en impregneren

Het woon – en leefklimaat in een woning wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de buitenmuren en pannendaken. Wanneer er als gevolg van slijtage gebreken ontstaan, dan zijn deze vaak ingrijpend. Denk bij pannendaken aan kleine of grote lekkages en bij buitenmuren aan vochtdoorslag, ontstaan van schimmels in de spouwmuren, verrotte kozijnen en kapotte stenen en scheuren. Het klinkt wellicht onwaarschijnlijk, maar meer dan 90% van de woningeigenaren staan hier niet bij stil.

De toplaag van dakpannen en muurstenen slijt als gevolg van een weersinvloeden, de groei van algen en mossen, roetdeeltjes in combinatie met zure regen en vuil. Door eens in de 10 tot 20 jaar de toplaag te herstellen met een impregneermiddel dat bestemd is voor professioneel gebruik, dan zijn uw dakpannen en uw buitenmuren weer voor 10 tot 20 jaar beschermd.

Om dit impregneermiddel aan te kunnen brengen dient de ondergrond 100% schoon te zijn. Voor buitenmuur reinigen adviseren wij u dan ook, dat u hiervoor een gecertificeerd gevelspecialist als Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn inschakelt. Zij beschikken over geavanceerde apparatuur, zoals de SteamPlus® 2.0, waarmee ze zonder chemicaliën uw buitenmuur grondig kunnen reinigen. Is uw buitenmuur ook aan een grote onderhoudsbeurt toe? Neem dan voor een second opinion en eventueel een maatwerk offerte voor buitenmuur reinigen contact met ons op.