Witte buitenmuur schoonmaken

Witte buitenmuur schoonmaken Apeldoorn Arnhem Zwolle

Onze gevelspecialist reinigt uw buitenmuur duurzaam met stoom van 150°

Witte buitenmuren zijn prachtig. Er kleeft alleen een groot nadeel aan. Wanneer er groene of zwarte aanslag op een buitenmuur ontstaat zie je dat direct. Zorg er als woningbezitter dan ook voor, dat u snel actie onderneemt wanneer u dit waarneemt.

Zelf uw witte buitenmuur schoonmaken

Zelf een witte buitenmuur schoonmaken gaat alleen wanneer sprake is van een geringe aangroei van algen. Dat geldt ook wanneer er op een beperkt aantal plaatsen een zwarte aanslag zit. U kunt dit proberen schoon te maken met schoonmaakazijn of bleekmiddel, dat u toevoegt aan een emmer met bij voorkeur warm water. U schrobt dit met een harde borstel op plaatsen waar de aanslag zit. Doe uit voorzorg wel een veiligheidsbril op, want wanneer u onverhoopt azijn of bleekmiddel in uw ogen krijgt dan kan dit zorgen voor ernstige problemen.

Witte buitenmuur schoonmaken uitbesteden

U kunt er ook voor kiezen om uw witte buitenmuur schoonmaken uit te besteden aan een gecertificeerde gevelspecialist van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem Nijmegen of Zwolle. Hij weet op welke wijze hij dit moet doen om het gewenste resultaat te krijgen. Bovendien beschikt hij over professionele apparatuur, zoals de SteamPLUS® 2.0. Hiermee kan hij zonder gebruik te hoeven maken van chemicaliën met stoom van 150° en een variabele werkdruk die op kan lopen tot 250 BAR alle aanslag verwijderen. Wanneer de SteamPLUS® 2.0 zijn werk heeft gedaan zijn de stenen van uw witte buitenmuur tot in de poriën schoon. Door transparante impregneercoating aan te brengen wordt uw witte buitenmuur duurzaam water- en vuilafstotend voor vele jaren.

Mocht u na verloop van tijd groene of zwarte aanslag waarnemen. Dan is een witte buitenmuur schoonmaken een fluitje van een cent. Met enkel water kunt u relatief eenvoudig de aanslag verwijderen van uw witte buitenmuur. Heeft u ook groene- en zwarte aanslag op uw witte buitenmuur zitten? Maak dan een afspraak voor een maatwerk offerte.