Prijzen gevelreiniging

Prijzen gevelreiniging overzichtelijk en duidelijk

Bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek weet u waar u aan toe bent

Wanneer u iets aan uw huis laat doen wilt u uiteraard weten wat het kostenplaatje daarvoor is. Of het nu gaat over prijzen gevelreiniging of over groot reparatiewerk. Wij begrijpen dat u liever niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Hendriks Dak en Reinigingstechniek staat voor kwaliteit. Onze specialisten zijn allen volledig gecertificeerd, hierdoor weet u zeker dat wanneer u kiest voor Hendriks Dak en Reinigingstechniek, u hoge kwaliteit kunt verwachten van ons.

Onze diensten vindt u in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Zwolle en Nijmegen, vanwege dit overzichtelijke werkgebied kunnen wij snel ter plaatse zijn bij geval van calamiteiten. Bovendien kunt u ons 24/7 bereiken.

Diensten en opbouw prijzen gevelreiniging

Onze diensten voor gevelreiniging bestaan uit het reinigen van de voorgevel van het huis en het aanbrengen van een beschermende coating.

De oorzaken waarom de kwaliteit van uw gevel naar beneden gaat zijn als volgt:

  • De invloeden van weer en wind;
  • Roetdeeltjes;
  • Algen en mossen;

Prijs gevelreiniging met gebruik van de SteamPLUS®

Voor de reiniging van de gevel, maken wij gebruik van de geavanceerde technologie van de SteamPLUS®. Door deze stoomreiniger met stoom op 150° en een werkdruk tot 250 BAR, zal uw gevel een uitstraling als nooit tevoren krijgen. Met het gebruik van de SteamPLUS® zorgen we er bovendien voor dat er geen schadelijke stoffen in het milieu komen.

Met betrekking tot prijzen gevelreiniging werken wij met all-in offertes zodat u vooraf weet welke prijzen gevelreiniging u kunt verwachten. Eventueel kunt u ook kiezen voor opties zoals het laten uitvoeren van reparaties of het mee laten reinigen van het dak van uw woning.

Contact opnemen prijzen gevelreiniging

Wilt u meer informatie over prijzen gevelreinigingen of direct een offerte aanvragen? U kunt ons bereiken door te bellen met 024-202 26 69 of door een e-mail te sturen naar info@dak-en-gevelreiniging.nl. U kunt ons 24/7 bereiken en wij zullen snel ter plaatste zijn in de regio’s Apeldoorn, Zwolle, Arnhem en Nijmegen.