Kosten gevelreiniging

Kosten gevelreiniging inclusief impregneren vallen mee

Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn hanteert combinatietarief

Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn is een gecertificeerd bedrijf, dat gekwalificeerde diensten aanbiedt is de regio’s Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Nijmegen en Zwolle.

Van oorsprong zijn wij een allround dakdekkersbedrijf dat u in kunt schakelen voor alle soorten dakwerken. Vanwege de toenemende vraag naar professionele gevelreiniging zijn wij ons in de loop der tijd ook gaan specialiseren in geveltechniek. U moet dan denken aan het reinigen, impregneren en kleuren van gevels. Als gecertificeerd gevelspecialist werken wij uitsluitend met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen. Zo weet u als opdrachtgever precies waar u aan toe bent en niet achteraf geconfronteerd wordt met onaangename verrassingen. Wanneer u wilt weten wat de kosten gevelreiniging zijn, dan komen wij standaard op afspraak naar u toe om alles in kaart te brengen. Voor de goede orde. Hier zijn geen kosten aan verbonden!

Wanneer wij uw gevels in kaart hebben gebracht ontvangt u aansluitend een prijsopgave. De kosten gevelreiniging zijn bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek inclusief impregneren. Zo weten wij dat uw gevels voor vele jaren water- en vuilafstotend zijn. Zouden onze gevelspecialisten dat niet doen, dan zouden uw gevels versneld vervuilen en slijten.

Door gevel reinigen komen de poriën van de gevels, die eerst vol met algen, mossen, roetdeeltjes en vuil zaten als het ware open te liggen. Hierdoor zijn ze zo een onbeschermde prooi. Impregneren met een coating die bestemd is voor professioneel gebruik zorgt ervoor, dat alle poriën in de gevelstenen gevuld worden met een transparante en vooral duurzame impregneercoating. Deze coating zorgt ervoor dat uw gevelstenen voor lange tijd water- en vuilafstotend zijn.

Wilt u weten wat de exacte kosten gevelreiniging en impregneren zijn?

Neem dan voor een maatwerk offerte contact met ons op. Wij maken dan een vrijblijvende afspraak met u om in kaart te brengen hoeveel vierkante meter gevel bij u gereinigd en geïmpregneerd moet worden.