Gevel reinigen hogedrukspuit

Gevel reinigen hogedrukspuit is voor een deel achterhaald

Stoomreinigen met SteamPLUS 2.0 de nieuwe norm voor gevel reinigen

Als gecertificeerde dak- en gevelspecialist voor de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle worden wij regelmatig geconfronteerd met schade aan gevels en dakpannen die het gevolg is van gevel reinigen hogedrukspuit. Wat we in de praktijk zien is dat, veelal door een te hogedruk, schade aan gevelstenen, voegen, dakpannen en nokvorsten is aangebracht. En dat had absoluut niet nodig geweest.

Neem daarom geen onnodige risico’s wanneer de gevels en/of dakpannen van uw woning gereinigd dienen te worden en kies voor een gecertificeerd dak- en gevelspecialist als Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem Nijmegen of Zwolle. U weet dan dat u geen enkel risico loopt en de werkzaamheden duurzaam door gecertificeerde vakmensen wordt uitgevoerd.

Stoomreinigen in plaats van gevel reinigen hogedrukspuit

Zoals in de introductie al aangegeven is Hendriks Dak en Reinigingstechniek een gecertificeerd bedrijf dat actief is in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, dan komen wij op afspraak altijd bij u langs om te zien hoe de actuele conditie van de gevels of dakpannen is. Tijdens deze inspectie kijken we nadrukkelijk naar de conditie van de gevelstenen, dakpannen en voegen.

Pas wanneer we ervan overtuigd zijn dat reinigen mogelijk is ontvangt u een maatwerk offerte van ons. Om het risico op schade tot een minimum te beperken passen wij stoomreinigen met de SteamPLUS 2.0 toe. Dit geavanceerde apparaat is in staat om met enkel stoom van 150 graden uw gevelstenen en dakpannen tot in de poriën te reinigen.

Kans op schade ligt veel lager dan bij gevel reinigen hogedrukspuit

Niet alleen de kans op schade ligt een stuk lager dan bij gevel reinigen hogedrukspuit, maar het resultaat is aantoonbaar beter. Wilt u een maatwerk offerte ontvangen? Maak dan een vrijblijvende afspraak via de rubriek contact