Gevelreiniging kosten per m2

Gevelreiniging kosten per m2 Apeldoorn Arnhem Nijmegen

Prijs-kwaliteitverhouding is niet overal hetzelfde

Als u de gevels van uw woning wilt laten reinigen, dan wilt u uiteraard weten hoeveel dat kost. De gevelreiniging kosten per m2 zijn bij alle bedrijven verschillend. Om het nog complexer te maken. Als gebruik wordt gemaakt van dezelfde prijzen, kan de kwaliteit weer verschillen. Bij Hendriks Dak en Gevelreiniging Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle wordt uw gevel op een duurzame en milieuvriendelijke manier gereinigd.

Hiervoor gebruiken onze gecertificeerde gevelspecialisten alleen stoom van 150°. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Omdat we geen gebruik hoeven te maken van chemische middelen belasten we ons milieu niet en kunnen we de prijs voor het reinigen van uw gevel wat lager houden. Chemische middelen zijn namelijk behoorlijk prijzig te noemen.

Hendriks Dak en Reinigingstechniek gebruikt de SteamPLUS 2.0

Met de SteamPLUS 2.0 kunnen de gecertificeerde gevelspecialisten uw gevel perfect reinigen. Hiervoor gebruiken zij uitsluitend stoom van 150 °, dat met een variabele kracht van 120 tot wel 250 BAR gericht op de gevelstenen van uw gevels wordt gespoten. Deze manier van reinigen is zeer milieuvriendelijk. Door uw gevel periodiek te laten reinigen blijft deze in een goede conditie en neemt de kans op vochtdoorslag en de vorming van schimmels in de spouwmuren sterk af. Dat geldt ook voor het ontstaan van barsten en scheuren in de gevelstenen.

Ook de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verandert gelijk. Waarom wel binnen in de woning of het bedrijfspand alles keurig reinigen en het buiten laten versloffen? De buitenkant geeft de eerste indruk en mag dus zeker niet vergeten worden. De gevelreiniging kosten per m2 kunnen verschillen, maar om er zeker van te zijn dat u niet voor verrassingen komt te staan, komen we voor het opstellen van een maatwerk offerte altijd vrijblijvend bij u langs. Hendriks Dak en Reinigingstechniek biedt haar diensten slechts in 4 regio’s aan te weten: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Wanneer zich onverhoopt een calamiteit voordoet willen wij snel ter plaatse kunnen zijn om een klant te helpen.

Wij werken met een maatwerk offerte i.p.v. gevelreiniging kosten per m2

Bij Hendriks Dak- en Reinigingstechniek werken wij met maatwerk offertes in plaats van gevelreiniging kosten per m2. Daarom komt de eigenaar altijd op locatie kijken welke werkzaamheden verricht moeten worden en wat de conditie van de gevelstenen is. Wanneer hij dat in kaart heeft gebracht krijgt u een all-in prijs. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie belt u telefoon: 06 – 21 62 50 71.