Gevelreiniging en voegen

Gevelreinigingen voegen Apeldoorn Arnhem Nijmegen

Hendriks Dak- en Reinigingstechniek beschikt over allround gevelspecialisten

Blijkt ook uit het deskundigenoordeel van onze gecertificeerde gevelspecialist, dat de voegen van uw gevels verwijderd en vernieuwd moeten worden, dan adviseren wij u om dit te laten doen. Anders krijgt u binnen afzienbare tijd gegarandeerd grote vochtproblemen en zal het woonklimaat in uw woning snel achteruitgaan. Normaal gesproken is het vinden van een voegbedrijf, dat op korte termijn deze werkzaamheden voor haar rekening kan nemen, haast een onmogelijke klus. Dat geldt niet voor Hendriks Dak en Reinigingstechniek. Wij zijn een allround gevelspecialist. Gevelreiniging en voegen verzorgen wij ook voor klanten die ons inschakelen voor gevelreiniging en gevel impregneren.

Maatwerk offerte voor gevelreiniging en voegen bij H.D.R.T. Apeldoorn

Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen zijn wij een allround en gecertificeerd gevelspecialist, die haar diensten aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Als geveltechniek bedrijf werken wij volgens transparante richtlijnen. Zo werken wij niet met losse vierkante meter prijzen, maar voor gevelreiniging en voegen met maatwerk offertes inclusief een vaste all-in prijs. Om deze reden komt onze gevelspecialist altijd bij u langs om de actuele staat van de gevels in kaart te brengen. Dat geldt ook voor de totale oppervlakte van de gevels.

Wanneer dat gebeurd is, ontvangt u een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs van ons. Wanneer u hiermee akkoord gaat plannen we de werkzaamheden in. Gaat u niet akkoord, dan gaan wij naar de volgende klant en bent u ons geen kosten verschuldigd.

Gevelreiniging, voegen en impregneren is een drie-eenheid

Het is van groot belang dat de gevels van een woning in conditie blijven. Zij beschermen ons tegen regen, zon, vorst en natuur- en milieu-invloeden. Daarom voegen wij standaard impregneren toe. Hiermee wordt de waterafstotende laag van de gevelstenen duurzaam hersteld. Wilt u weten of de gevels van uw woning in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle toe zijn aan een onderhoudsbeurt? Raadpleeg dan voor gevelreiniging en voegen de rubriek contact