Gevel reinigen voegen en impregneren

Gevel reinigen voegen en impregneren

Hendriks Dak en Reinigingstechniek biedt een totaaloplossing aan

Wanneer u Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn uitnodigt voor het uitbrengen van een offerte voor gevel reinigen en impregneren, dan komen wij altijd op afspraak bij u langs. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist werken wij uitsluitend met maatwerk offertes en all-in prijzen, zodat u als klant precies weet waar u aan toe bent.

Gevelspecialist H.D.R.T. kan gevel reinigen voegen en impregneren

Tijdens ons bezoek brengen wij in kaart hoeveel vierkante meter gevel er gereinigd moet worden en wat de conditie van uw gevel is. Wij kijken dan naar zaken als vochtdoorslag; de alg, mos en roetvorming en de conditie van uw voegen. Jammer genoeg komt het regelmatig voor dat de voegen dusdanig weggesleten zijn, dat ze eerst verwijderd en vernieuwd dienen te worden. Anders heeft gevel reinigen en impregneren geen enkele zin.

Dit komt relatief vaak voor bij woningen die tientallen jaren oud zijn en waar nog nooit onderhoud aan de gevels heeft plaatsgevonden. In tegenstelling tot veel collega bedrijven kunnen wij gevel reinigen voegen en impregneren voor u verzorgen, echter is er regelmatig een wachtlijst voor het verwijderen en vernieuwen van voegen.

Geen maatwerk offertes voor gevels met versleten voegen

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist brengen wij geen maatwerk offertes uit voor het reinigen en impregneren van gevels met versleten voegen. Hendriks Dak en Reinigingstechniek gaat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij doen bewust geen concessies, omdat wij graag willen dat u tevreden bent en over 10 tot 20 jaar weer een beroep op onze dienstverlening wilt doen. Mocht het budgettair niet uitkomen, dan adviseren wij u om liever een of twee jaar langer te wachten, dan door een ander uw gevel te laten reinigen en impregneren. Dit is vragen om problemen met uw gevel binnen afzienbare tijd, omdat vocht, algen, mossen en roetdeeltjes via de kapotte voegen naar binnen kunnen komen. In dit soort situaties wordt goedkoop duurkoop. 

Wilt u weten wat de exacte kosten voor gevel reinigen voegen en impregneren zijn? Neem dan voor een afspraak contact met ons op.