Geverfde buitenmuur schoonmaken

Geverfde buitenmuur schoonmaken

Kies dan voor Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Zwolle

Een geverfde buitenmuur schoonmaken is zelfs voor ervaren gevelspecialisten lange tijd een zware klus geweest, omdat er feitelijk geen adequate apparatuur bestond waarmee zij dit voor elkaar konden krijgen. Vaak zagen wij na het schoonmaken van de buitenmuur, dat er (lichte) schade was ontstaan in de voegen. Bovendien moest er vaak gebruik gemaakt worden van chemicaliën, die niet goed zijn voor ons milieu. Sinds de komst van de SteamPLUS 2.0 is hier verandering in gekomen.

SteamPLUS 2.0 de oplossing voor een geverfde buitenmuur schoonmaken

De SteamPLUS en in het bijzonder de SteamPLUS 2.0 heeft voor een ware revolutie gezorgd als het aankomt op het professioneel schoonmaken van muren. Het principe van de SteamPLUS 2.0 is enkel gebaseerd op stoom van 150°, dat met een variabele kracht tot 250 BAR op de buitenmuur gespoten wordt zonder toevoeging van chemische middelen. De kracht en resultaten van de SteamPLUS 2.0 zijn zo goed, dat deze ook toegepast kunnen worden voor het professioneel schoonmaken van een geverfde buitenmuur. Wanneer de werkzaamheden door een gecertificeerd gevelspecialist van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle worden uitgevoerd zijn de resultaten ronduit verbluffend te noemen. Kijk eens op YouTube naar enkele demonstratievideo’s.

Maatwerk offerte inclusief all-in prijs geverfde buitenmuur schoonmaken

Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist. Als gecertificeerd bedrijf staan wij voor kwaliteit en transparantie. Om deze reden werken wij met maatwerk offertes en all-in prijzen. Wanneer u ons benadert voor een geverfde buitenmuur schoonmaken komen wij altijd op afspraak bij u langs om de buitenmuur die schoongemaakt moet worden in kaart te brengen. Wanneer onze gevelspecialist alles in kaart heeft gebracht ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte met daarin een all-in prijs. U weet dan precies wat de totale kosten zijn, wanneer u de buitenmuur laat schoonmaken door onze ervaren gevelspecialisten. Wanneer u akkoord bent met de offerte plannen we de werkzaamheden in.

Wilt u ook een maatwerk offerte ontvangen voor een geverfde buitenmuur schoonmaken? Raadpleeg dan voor het maken van een afspraak de rubriek contact