Gevelreiniging

Gevelreiniging door Hendriks Dak- en Reinigingstechniek

Wij maken bij gevelreiniging geen gebruik van chemische middelen

Het zal u ongetwijfeld zijn opgevallen, dat bij woningen en gebouwen op steeds grotere schaal gevel reiniging plaatsvindt. Niet alleen komt dit door atmosferische vervuiling en fijnstof, maar ook door mossen en algen die zich aan de dakpannen en gevels van woningen vasthechten. Als dakdekkersbedrijf, dat actief is in de regio Apeldoorn, Nijmegen, Arnhem en Zwolle, hebben wij vooral te maken met mossen en algen. Al moeten we helaas ook constateren dat de zwarte roetaanslag als gevolg van atmosferische vervuiling en fijnstof in steden en drukke verkeerskruispunten steeds vaker voorkomt. Het gevolg is, dat steeds meer woningen een grijs/groene grauwsluier hebben. Professionele gevelreiniging door Hendriks Dak & Reinigingstechniek biedt de oplossing voor dit probleem.

Professionele gevel reiniging verwijdert mossen en algen duurzaam

Een grote hoeveelheid mossen en algen op uw dak ontsiert niet alleen uw woning. Ze brengen schade aan uw dakpannen toe en zorgen vaak voor verstopte dakgoten wanneer ze los laten. Het laatste probleem kan voorkomen worden, wanneer u met grote regelmaat uw dakgoot schoon laat maken. Algen komen op alle daken voor. Ze groeien uitstekend op een vochtige ondergrond. Wanneer de groei van de algen niet wordt gestopt gaan er mossen op groeien. De minuscule worteltjes tasten op den duur de dakpannen aan. Hetzelfde proces vindt plaats op gevels van woningen en bedrijven. Gevelreiniging en het reinigen van uw dakpannen door een professioneel bedrijf als Hendriks Dak & Reinigingstechniek biedt een duurzame oplossing voor dit probleem.

Werkwijze gevelreiniging Hendriks Dak & Reinigingstechniek

Voor gevelreiniging gebruiken wij geen chemische middelen, omdat het milieu ons lief is. De gevels van uw woning of gebouw worden onder hoge druk met water, dat een temperatuur heeft van 140 graden, bewerkt. De druk die wij hiervoor gebruiken ligt tussen de 150 en 170 Bar. Dezelfde methodiek gebruiken wij voor dakpannen, echter hier is een groot verschil. De druk die wij gebruiken hangt volledig af van de kwaliteit en staat van uw dakpannen. Als dakdekkersbedrijf beschikken wij over de expertise om deze verantwoord vast te stellen. Na behandeling voorzien wij zowel de gevels als dakpannen van een impregneer coating. Die beschermt uw gevels en dakpannen van invloeden van buiten.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak over gevelreiniging Apeldoorn, Nijmegen, Arnhem, Zwolle en het reinigen van uw dakpannen raadpleegt u de rubriek contact