Gevelreiniging Arnhem

Gevelreiniging Arnhem door gecertificeerd bedrijf

Hendriks Dak & Reinigingstechniek maakt gebruik van diverse technieken

Steeds meer particulieren, bedrijven en instellingen kiezen voor gevel reiniging Arnhem voor Hendriks Dak & Reinigingstechniek Arnhem. Niet alleen ligt hier voor een deel onze aantrekkelijke marktconforme tariefstelling aan ten grondslag, maar juist ook de hoge kwaliteit, service en expertise die wij aan opdrachtgevers kunnen bieden. Voor professionele gevelreiniging Arnhem hebben wij de beschikking over maar liefst 5 milieuvriendelijke technieken. De keuze van de techniek wordt bepaald door het type gevel dat u heeft en de aard van de vervuiling.

Gevel reiniging Arnhem door hogedruk- en warmwaterreiniging

Voor gevelreiniging Arnhem maken de specialisten van Hendriks Dak & Reinigingstechniek in de meeste situaties gebruik van een uitgebalanceerde combinatie warmwater- en hogedruk gevelreiniging technieken. Om deze techniek toe te kunnen passen, dient het water verwarmd te worden naar een temperatuur van 130 °C. Daarna wordt afhankelijk van de mate van vervuiling het vuil en de aanslag met een druk van 30 tot 250 bar van de gevels gespoten. Deze techniek is bij uitstek geschikt voor het verwijderen van sterk vervuilde gevels. Wanneer de te bewerken ondergrond nauwelijks is aangetast, dan wordt er door de specialisten van Hendriks Dak & Reinigingstechniek Arnhem gebruik gemaakt van stoom cleaning.

Goed voor uw gezondheid, woning en uw portemonnee

Professionele gevelreiniging Arnhem is in meerdere opzichten een verstandige en zelfs lucratieve investering. Wanneer u op tijd de gevels van uw woning laat reinigen voorkomt u dat er vocht, gassen en schimmels in de spouwmuren van uw gevels ontstaan. Dit komt uw gezondheid (wooncomfort) ten goede. Daar bovenop komt, dat de gevels van uw woning in topconditie blijven en er weer als nieuw uit gaan zien. Dat is helemaal het geval wanneer u uw muren met een coating laat behandelen. Hierdoor blijven ze optimaal functioneren en krijgt u geen hinder van doorslag. Tenslotte is aangetoond, dat professionele gevelreiniging Arnhem voor een meerwaarde van uw woning of bedrijfspand zorgt. Uw investering verdient u meerdere malen terug.

Ook belangstelling voor professionele gevel reiniging Arnhem?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor milieuvriendelijk gevelreiniging Arnhem contact met ons op en bel telefoon: 026 – 206 21 39