Gevelreiniging Zwolle

Gevelreiniging Zwolle zonder chemische middelen

Aantrekkelijk combinatietarief gevel reinigen en dakpannen reinigen

Steeds meer particulieren en bedrijven in de regio Zwolle kiezen voor periodieke gevelreiniging Zwolle. Zeker wanneer men in een tussenwoning woont, die meer dan 20 jaar oud is, ziet men het enorme verschil met de andere woningen. Het lijkt wel of er een nieuwe tussenwoning is gebouwd. Dit verschil wordt nog groter, wanneer ook gekozen is voor dakpannen daken reinigen. De ‘oude’ dakpannen lijken na een dakpannen reiniging wel nieuw. Zeker wanneer ze na het reinigen ook nog bewerkt zijn met een nieuwe impregneer coating laag ter bescherming van de dakpannen.

Waarom periodiek kiezen voor gevelreiniging Zwolle?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Als gevolg van atmosferische vervuiling, fijnstof, mossen en algen ontstaat er in de loop der tijd een groen/grijze grauwsluier over de gevel en het dak van uw woning. In het bijzonder in een wereldstad als Londen kunt u de gevolgen goed zien. Dit proces gaat langzaam en geleidelijk. Het valt de meeste bewoners dan ook niet op. Behalve wanneer uw buren kiezen voor professionele gevelreiniging Zwolle wel of niet in combinatie met het laten reinigen van de dakpannen. Uw woning ziet er binnen 24 uur dan oud en onverzorgd uit met alle gevolgen van dien. De tussenwoning van de buren is binnen 48 uur aanmerkelijk meer waard dan die van u.

Milieuvriendelijke dak- en gevelreiniging Zwolle de oplossing

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf Zwolle kan Hendriks Dak en Reinigingstechniek u deze diensten aanbieden. Zeker wanneer u kiest voor zowel dak als gevelreiniging Zwolle wordt uw woning of bedrijfspand het stralend middelpunt van uw wijk. Dat uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet is een aangename bijkomstigheid, maar primair zorgen dak- en gevelreiniging er voor, dat uw gevels en dakpannen tientallen jaren langer meegaan. Door algen en mossen op tijd te verwijderen voorkomt u dat de minuscule worteltjes uw dakpannen en stenen kunnen beschadigen.

Doet u dat niet, dan ontstaan schuurtjes en worden uw dakpannen en stenen poreus en ontstaat schade. Door na de dak- en gevelreiniging Zwolle uw dakpannen en stenen met een speciale impregneer coating te laten behandelen, kunnen zij er weer vele jaren tegen en krijgen ze hun oorspronkelijke eigenschappen weer terug.

Hoe meer gezinnen gezamenlijk kiezen voor dak- en gevelreiniging Zwolle door Hendriks Dak en Reinigingstechniek Zwolle des te lager de prijs per eengezinswoning. Voor meer informatie over milieuvriendelijke gevelreiniging Zwolle of het gratis aanvragen van meerdere brochures voor uw buren raadpleegt u de rubriek contact