Gevel reinigen en voegen

Gevel reinigen en voegen vernieuwen Apeldoorn Arnhem

Hendriks Dak en gevelreiniging Apeldoorn is een allround gevelspecialist

Op aanraden van uw buren bent u de gevels van uw woning gaan bekijken om te zien of deze nog wel in goede staat zijn. Bij uw buren waren er de nodige problemen. Zij moesten hun gevel reinigen en voegen. Toen u de gevels van uw woning bent gaan inspecteren bent u ook  geschrokken. Ze blijken vol met donkere vlekken, algen, mos en zwarte plekken te zitten. Bovendien ontbreekt op verschillende plaatsen het cement tussen de stenen. Is dit normaal na verloop van jaren? Om hier antwoord op te krijgen doet u er verstandig aan om een gecertificeerde gevelspecialist als Hendriks Dak en Reinigingstechniek in te schakelen.

Deskundigenoordeel gevel reinigen en voegen

Voor een deskundigenoordeel of second opinion voor gevel reinigen en voegen in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle kunt u gratis de gecertificeerd gevelspecialist van Hendriks Dak en Reinigingstechniek inschakelen. Wanneer u ons telefonisch benadert voor het maken van een afspraak op locatie krijgt u rechtstreeks de eigenaar aan de lijn. Hij zal met een professioneel oog kijken of de gevels van uw woning inderdaad een grote onderhoudsbeurt nodig hebben.

In de praktijk blijkt dit in circa 50% van de inspecties inderdaad nodig te zijn. Als dit inderdaad nodig mocht zijn, dan ontvangt u van ons een maatwerk begroting met daarin alle werkzaamheden die verricht moeten worden. U weet dan precies waar u aan toe bent wanneer u de werkzaamheden door ons laat verzorgen.

Vergeet na gevel reinigen en voegen niet om uw gevel te laten impregneren

Hopelijk is uw voegwerk (cement tussen de gevelstenen) nog van voldoende kwaliteit, anders moet u beslist uw voegen laten verwijderen en vernieuwen. Laat dan uw gevels professioneel reinigen door onze gevelspecialisten. Zij gebruiken hiervoor stoom met een temperatuur van 150° waarmee onder hoge druk uw gevel gereinigd wordt. Wanneer dat gebeurd is hebben onze gevelspecialisten alle algen, mossen en roetdeeltjes verwijderd en liggen de poriën van de gevelstenen bloot. Door hierover een professionele muurcoating aan te laten brengen ontstaat een waterafstotende toplaag die vele jaren meegaat. Voor een maatwerk offerte gevel reinigen en voegen raadpleegt u de rubriek contact