Gevelreiniging Apeldoorn

Gevelreiniging Apeldoorn zonder gebruik van chemicaliën

Goed voor het woon- en leefklimaat in uw huis en het milieu

Als inwoner van Apeldoorn zal het u ongetwijfeld zijn opgevallen, dat steeds meer inwoners binnen uw gemeente er voor kiezen om gevelreiniging Apeldoorn te laten doen. Zeker wanneer gevelreiniging Apeldoorn wordt gecombineerd met het reinigen van het dak ziet een woning er na een professionele behandeling weer als nieuw uit. Waarom laten steeds meer eigenaren van woningen dit doen en wat zijn de kosten van een gevelreiniging- en dak reiniging? Hendriks Dak & Reinigingstechniek Apeldoorn geeft u graag antwoord op deze vragen.

Voordelen van professionele gevelreiniging en dak reiniging

Als gevolg van milieuvervuiling in de vorm van fijnstof, smog, uitlaatgassen van auto’s en niet te vergeten vliegtuigen slaan deeltjes op muren en daken van woningen en bedrijfspanden. Door een combinatie van bijkomende externe factoren zoals algen, zure regen en mossen ontstaat als het ware een grauwsluier over woningen en bedrijfspanden. Een bekend voorbeeld is al tientallen jaren Londen. Wanneer u niets doet vreten minuscule worteltjes en stoffen zich in de voegen en zorgen voor schade in de spouwmuren.

Gevolg: er ontstaat een ongezond leefklimaat in een woning en muren worden op den duur poreus. Dit komt tot uiting in vochtdoorslag en een onaangename geur in huis. Vooral mensen met gevoelige longen zijn hier heel gevoelig voor. Wanneer een woning een grauwsluier heeft zal deze minder opbrengen, dan wanneer de muren er als nieuw uitzien en in topconditie zijn.

Milieuvriendelijke gevelreiniging Apeldoorn methode

De specialisten van Hendriks Dak & Reinigingstechniek Apeldoorn passen een milieuvriendelijke methode voor gevelreiniging Apeldoorn en dak reinigen toe. Deze methode maakt gebruik van stoom onder hoge druk en garandeert een uitstekend resultaat. Deze methode passen wij ook toe op daken. Na een professionele behandeling ziet uw woning er weer als nieuw uit. Om duurzaam van een gevelreiniging Apeldoorn te kunnen genieten adviseren wij u om zowel uw dakpannen als gevels met een speciale coating te behandelen. Hierdoor kunnen aanslag, algen, fijnstof en mossen zich bijna niet meer hechten aan de gevels. Ook maakt het de stenen van uw gevels waterdicht. De prijs van een gevelreiniging hangt af van het aantal m2 die schoongemaakt en eventueel met coating behandeld moeten worden.

Ook belangstelling voor gevelreiniging Apeldoorn?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor milieuvriendelijk gevelreiniging Apeldoorn contact met ons op en bel telefoon: 055-203 24 09.