Gevel reinigen kosten

Gevel reinigen kosten bij H.D.R.T. Apeldoorn

Prijs afhankelijk van het aantal m2 en de staat van uw gevels

Vrijwel dagelijks ontvangen wij op ons hoofdkantoor in Apeldoorn telefonisch en per e-mail aanvragen wat de gevel reinigen kosten zijn die wij hanteren. Als gecertificeerde dakdekkers- en gevelreinigingsbedrijven in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle kunnen wij u hier pas een concreet antwoord op geven wanneer wij uw gevel gezien en in kaart hebben gebracht.

Maatwerk offerte gevel reinigen kosten inclusief impregneren

Bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn werken wij met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen. Zo weet u als opdrachtgever precies wat de all-in kosten zijn voor gevel reinigen en impregneren. Dus bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek geen onaangename verrassingen achteraf. Om u een concrete aanbieding te kunnen doen, over de hoogte van de gevel reinigen kosten, komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om ter plekke alles in kaart te kunnen brengen. Zo weten wij dan precies of uw gevel geschikt is om met de SteamPlus® 2.0 gereinigd te worden. Is dit namelijk niet het geval, dan kunnen wij u helaas geen offerte aanbieden. Als gecertificeerd bedrijf gaan wij voor kwaliteit en duurzaamheid van onze werkzaamheden.

Gevel reinigen kosten verdienen zich in meerdere opzichten terug

Wanneer u de gevels van uw woning eens in de 10 tot 20 jaar laat reinigen, dan bespaart en verdient u deze in meerdere opzichten royaal terug. Een woning waarvan u de gevels in combinatie met de dakpannen heeft laten reinigen, levert bij eventuele verkoop 10 tot 20% meer op. De woning ziet er namelijk weer als nieuw uit. Ook voorkomt een gevel die professioneel schoongemaakt en geïmpregneerd is, dat u problemen krijgt. Denk aan scheuren, steenslag, algen en mossen, zwarte aanslag, rottende kozijnen en vochtdoorslag. Het woon- en leefklimaat in en buiten uw woning blijft optimaal.

Wilt u weten hoe laag de gevel reinigen kosten zijn bij H.D.G.R?

Voor een vrijblijvende maatwerk offerte met vaste all-in prijs raadpleegt u de rubriek contact