Reinigen gevel

Reinigen gevel door gevelspecialist H.D.R.T. Apeldoorn

U krijgt van tevoren een maatwerk offerte inclusief all-in prijs

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist, die in vier regio’s haar diensten aanbiedt. Deze regio’s zijn Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. De werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit de vestiging in Apeldoorn.

Waarom voor reinigen gevel een gecertificeerd gevelspecialist inschakelen?

Het antwoord is éénvoudig. Bij gecertificeerde gevelspecialisten als Hendriks Dak en Reinigingstechniek in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle heeft u de garantie dat het reinigen gevel wordt gedaan door gekwalificeerde gevelspecialisten met de juiste apparatuur. Zij weten op basis van hun expertise en ervaring hoe zij te werk moeten gaan. Voordat zij u voor het reinigen van een gevel een offerte aanbieden komen zij eerst bij u langs.

Waarom komt er altijd een gevelspecialist bij u langs?

Allereerst wordt de actuele staat van de te reinigen gevel in kaart gebracht. Er wordt dan gekeken naar de staat van de voegen die tussen de muurstenen zitten en de aanwezigheid van algen, mossen en roetplekken. Ook wordt gekeken naar scheuren en barsten in de gevel en tenslotte naar de aanwezigheid van donkere (vocht)plekken. Wanneer deze punten geen aanleiding geven om de gevel niet te kunnen reinigen, dan wordt de oppervlakte die gereinigd moet worden in kaart gebracht. Aansluitend ontvangt u een maatwerk offerte met hierin vermeld een vaste all-in prijs. In deze prijs is ook het duurzaam impregneren van de gevel opgenomen met een impregneercoating die bestemd is voor professioneel gebruik.

Collectieve korting is mogelijk bij meerdere deelnemers in een straat

Veel eengezinswoningen en 2/1 kapwoningen zijn meestal gelijktijdig gebouwd. Niet alleen u zult daarom met gevels te maken hebben die een grote onderhoudsbeurt nodig hebben. Wanneer u meerdere woningeigenaren weet te interesseren, dan kunt u in aanmerking komen voor een collectieve korting die op kan lopen tot wel honderden Euro’s. En dat is toch mooi meegenomen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het reinigen gevel in combinatie met impregneren. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.