Gevel reinigen en impregneren

Gevel reinigen en impregneren Apeldoorn Arnhem Zwolle

De ervaren vakmensen van Hendriks Dak en Gevelreiniging helpen u snel

Voor het behoud van uw woning doet u er verstandig aan om eens in de 10 tot 20 jaar voor gevel reinigen en impregneren te kiezen. De gevels van uw woning blijven dan in nieuwstaat én hun beschermende werk doen. Hendriks Dak en geveltechniek is een gecertificeerd dakdekker en gevelspecialist die dit duurzaam voor u kan verzorgen, wanneer u woonachtig bent in een van de onderstaande regio’s:

  • Regio Apeldoorn
  • Regio Arnhem
  • Regio Nijmegen
  • Regio Zwolle

Impregneren kan alleen duurzaam op een volstrekt schone ondergrond

Wanneer men zich houdt aan de strenge voorschriften die leveranciers van impregneer coating voorschrijven, dan is een woning voor lange tijd beschermd. Doet men dat niet, dan kan de impregneer coating niet in alle poriën van de gevelstenen naar binnen dringen. Het gevolg is, dat de waterafstotende toplaag niet volledig wordt versterkt en water, algen, mossen, roetdeeltjes en vorst volledig vrij spel krijgen.

De gevolgen laten zich raden. Vocht wat in de gevelstenen zit kan door het impregneermiddel niet naar buiten en de resten van algen en mossen kunnen zich verder ontwikkelen. Het probleem is alleen, dat verwijderen van de restanten vrijwel niet lukt omdat er gedeeltelijk een laag impregneer coating overheen zit. Kies daarom altijd voor gevel reinigen en impregneren in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle voor een gecertificeerd gevelspecialist als Hendriks Dak en Reinigingstechniek.

Gevel reinigen en impregneren voor een marktconforme prijs

Ga voor kwaliteit en zekerheid. Kies voor een gecertificeerd bedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle. Wanneer u ons benadert komt onze gecertificeerde gevelspecialist bij u langs om de conditie van de gevel in kaart te brengen en aansluitend u een maatwerk offerte aan te bieden inclusief all-in prijs. U weet dan van tevoren waar u aan toe bent. Spreekt onze werkmethodiek u aan? Maak dan een afspraak via contact