Kosten gevelreiniging en voegen per m2

Kosten gevelreiniging en voegen

Het betreft hier de prijs voor het reinigen van voegen en gevels

U kunt de stenen en voegen van uw gevels, door de gekwalificeerde gevelspecialisten van dakdekkersbedrijf Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn, grondig laten reinigen met geavanceerde stoomapparatuur. Voorwaarde is wel, dat de voegen nog van voldoende kwaliteit zijn om uw gevels weer in goede conditie te krijgen. Heeft u namelijk te lang gewacht, dan zullen de voegen van uw gevels door een voegbedrijf eerst verwijderd en daarna vernieuwd moeten worden. Doet u dat niet, dan heeft het geen enkele zin om uw gevels te laten reinigen en impregneren.

Vocht en regen hebben dan vrij spel, omdat ze via de kapotte voegen naar binnen kunnen dringen. Dit zal gaan zorgen voor het ontstaan van schimmels in uw binnenmuren en een vochtig en bedompt woonklimaat. Huisgenoten met overgevoelige luchtwegen zullen hier hinder van gaan ondervinden. Het opvragen van de kosten gevelreiniging en voegen per m2 heeft pas zin, wanneer uw gevel professioneel schoongemaakt kan worden met geavanceerde stoomapparatuur onder hoge druk.

Wij werken niet met kosten gevelreiniging en voegen per m2

Bij gecertificeerde dak- en gevelspecialisten als Hendriks Dak- en geveltechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle wordt er niet gewerkt met kosten gevelreiniging en voegen per m2. Wij werken met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen die gebaseerd zijn op de werkelijke situatie ter plaatse. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt komen wij standaard op afspraak bij u langs om te zien wat de staat van uw gevels is. Wanneer wij dat in kaart hebben gebracht ontvangt u aansluitend een schriftelijke offerte van ons, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Het staat u dan vrij om te beslissen of u wel of niet op onze offerte ingaat.

Mocht u niet in willen gaan op onze offerte, dan bent u ons geen kosten verschuldigd. Onze kosten voor gevelreiniging zijn standaard inclusief impregneren! Anders heeft gevelreiniging geen enkele zin, omdat tijdens het grondig schoonmaken van uw gevels de poriën van de gevelstenen open komen te liggen. Wanneer zij met een impregneer coating zijn behandeld kunt u vele jaren zonder problemen genieten van uw woning. En daar gaan wij voor.

Totale all-in kosten gevelreiniging en voegen per m2 ontvangen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons en raadpleeg de rubriek contact