Stenen muur reinigen

Stenen muur reinigen Apeldoorn op milieuvriendelijke manier

H.D.R.T. Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle helpt u snel

Bent u op zoek naar een gecertificeerd gevelreinigingsbedrijf dat haar diensten aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle? Neem dan voor een offerte op maat contact op met de gevelspecialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn. Onze gecertificeerde gevelspecialist komt altijd van tevoren op afspraak bij u langs om in kaart te brengen wat de conditie, de mate van vervuiling en de oppervlakte van de gevel is. Wanneer dit in kaart is gebracht ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. U weet dan exact wat de kosten voor een stenen muur reinigen zijn. Wanneer u met de all-in prijs akkoord bent wordt in overleg met u een afspraak gemaakt.

Kies na stenen muur reinigen ook voor impregneren

Behoorlijk wat eigenaren maken de fout om uit kostenoverwegingen alleen voor stenen muur reinigen te kiezen. Wij ontraden u dit ten zeerste. Na een stoomreinigingsbehandeling met de SteamPLUS 2.0 zien de stenen van uw gevel er weliswaar als nieuw uit, maar schijn bedriegt. De waterafstotende toplaag van uw gevelstenen zal op zijn minst beschadigd zijn. Wanneer wij deze toplaag niet volledig herstellen met een professioneel impregneermiddel dan hebben algen, mossen, vuil en water vrij spel.

Hierdoor zal binnen 2 jaar uw gevel opnieuw begroeid zijn met algen, mossen en vuilrestanten. Een duurzaam resultaat krijgt u pas wanneer u na het stenen muur reinigen de gevel van uw woning met een professioneel impregneermiddel laat bewerken. De waterafstotende toplaag is dan weer volledig hersteld en zal uw woning weer optimaal beschermen tegen regen en wind.

Aantrekkelijk combinatietarief stenen muur reinigen en impregneren

Omdat wij alleen stenen muur reinigen sterk ontraden kunt u als klant ook gebruik maken van een aantrekkelijk geprijsd combinatietarief voor muur reinigen inclusief impregneren. Wanneer u hier gebruik van maakt profiteert u niet alleen van een scherpere prijs, maar kunt u vele jaren langer profiteren van onze werkzaamheden.  Bovendien zult u merken dat de groei van algen, mossen en zwarte aanslag veel langer wegblijft. De verklaring hiervoor is eenvoudig. Wanneer de waterafstotende toplaag volledig intact blijft kunnen de worteltjes van algen en mossen zich niet (goed) hechten en hun vernietigende werk doen.

Wilt u weten wat de investeringskosten zijn voor uw stenen muur reinigen inclusief impregneren? Neem dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte contact met ons op.