Bakstenen muur schoonmaken

Bakstenen muur schoonmaken Apeldoorn Arnhem Zwolle

Wij maken uw muur schoon met stoom van 150° en een werkdruk tot 250 bar

Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn is een gecertificeerd dakdekker en gevelspecialist, die haar diensten aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. De geveltechniek tak van ons kleinschalige bedrijf is allround. U kunt onze gecertificeerde gevelspecialisten inschakelen voor zaken als:

  • een bakstenen muur schoonmaken
  • voegen verwijderen en vernieuwen
  • het impregneren van muren
  • pannendaken schoonmaken
  • pannendaken impregneren

Onze ervaren gevelspecialisten hebben hiervoor de SteamPLUS® 2.0 ter beschikking. Dit geavanceerde apparaat verwijdert met stoom van 150° en een werkdruk van 250 bar. alle vormen van vervuiling tot in de poriën van de muurstenen. Denk hierbij aan algen, mossen, atmosferische vervuiling, verflagen en kauwgom. Het unieke is, dat dit lukt zonder gebruik te hoeven maken van chemische middelen. Ons milieu wordt dus niet belast.

Kies altijd voor impregneren na een bakstenen muur schoonmaken

Kies na bakstenen muur schoonmaken altijd voor een behandeling met een impregneer coating die bestemd is voor professioneel gebruik. Waarom? In de toplaag van de bakstenen ontstaan op den duur slijtageplekken. In het bijzonder op deze plaatsen kunnen algen, mossen, roetdeeltjes en vuil zich gaan hechten en naar binnen dringen. Dit geldt ook voor regen. Hierdoor ontstaan vochtplekken, barstjes en scheuren in de muur.

Nadat wij een bakstenen muur hebben gereinigd komen de poriën van de muurstenen, waarvan de toplaag is verdwenen, vrij te liggen. Doet u niets, dan zal het slijtageproces versneld hervat worden. Kiest u voor impregneren dan komt er een nieuwe waterafstotende toplaag over de stenen te liggen. U kunt er dan vanuit gaan, dat uw muren voor lange tijd weer waterafstotend zijn.

Bakstenen muur schoonmaken en impregneren alleen gecombineerd

Om deze reden bieden wij uitsluitend schoonmaken en impregneren gecombineerd aan. Bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn kiezen wij duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Voor een maatwerk offerte bakstenen muur schoonmaken en impregneren raadpleegt u de rubriek contact