Gevelreiniging met stoom

Gevelreiniging met stoom, duurzaamheid op nummer één

Laat uw gevel in Apeldoorn, Arnhem of Zwolle er weer als nieuw uitzien

Wilt u uw bedrijfspand of huis weer spic en span hebben, laat uw gevel dan professioneel en snel reinigen door Hendriks Dak- en Reinigingstechniek uit Apeldoorn. Al jarenlang zijn wij de nummer een op het gebied van gevelreiniging met stoom in uw regio. Vaak is een vuile of oude gevel u een doorn in het oog. Aarzel daarom niet, waarom langer tegen een onfrisse gevel aankijken? Bij Hendriks Dak- en Reinigingstechniek is uw gevel, dankzij de SteamPLUS 2.0 gereinigd voordat u het weet. De machine werkt met stoom van 150° en laat vuil als bij toverslag verdwijnen. Een schone gevel is niet alleen mooi, het werkt ook waarde verhogend, daarmee worden twee vliegen in een klap geslagen.

Beter en duurzamer reinigen met stoom van 150°

Wij hebben niet alleen oog voor de klant, wij willen ook ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Door gebruik te maken van gevelreiniging met stoom kunnen wij beide doelen vervullen. Wij gebruiken daarvoor de SteamPLUS 2.0 een zeer geavanceerde en duurzame machine die met stoom van 150° werkt. Het resultaat: een tevreden klant die trots is op zijn/haar fantastische gevel en een stap naar een beter milieu. In onze branche is niets vanzelfsprekend, maar wij doen graag dat stapje extra. Het reinigen met stoom is even goed of zelfs beter dan conventionele reiniging met chemische middelen.

De nummer één in uw regio

Twijfel daarom niet langer want gevelreiniging met stoom is ons handelsmerk. Hendriks Dak- en Reinigingstechniek is gevestigd in Apeldoorn en is een betrouwbare organisatie in de regio. Wij hebben ook klanten in Arnhem, Nijmegen en Zwolle en zijn u graag van dienst als u woonachtig bent in een van deze regio’s.

Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk voor meer informatie op onze website www.hendriks-dak-en-geveltechniek.nl. Wij begrijpen dat gevelreiniging een investering is en daarom werken wij niet met standaardprijzen. Alle klanten en werkzaamheden staan op zichzelf en hiervoor is maatwerk vereist. Via mail of telefoonnummer 06 – 21 62 50 71 kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Kijk niet langer tegen een vieze gevel aan, gevelreiniging met stoom klaart de klus.