Gevel reinigen met stoom

Gevel reinigen met stoom werk voor erkende gevelspecialisten

H.D.R.T. is een gecertificeerd gevelspecialist voor Apeldoorn Arnhem Zwolle

Steeds meer woningeigenaren worden zich bewust dat ook de gevels van een woning eens in de 10-20 jaar een grote onderhoudsbeurt nodig hebben. Als gecertificeerd gevelspecialist voor de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle durven wij te stellen dat op afstand gevel reinigen met stoom de beste duurzame resultaten geeft. Om deze reden passen onze  gevelspecialisten deze techniek dan ook bij voorkeur toe en hebben zij de beschikking over de SteamPLUS 2.0. Een geavanceerd apparaat dat bestemd is voor professioneel gebruik. Gevels worden met stoom van 150° en een variabele druk die op kan lopen tot 250 BAR duurzaam schoon gemaakt tot in de poriën van de gevelstenen. Elke vorm van vervuiling wordt op deze wijze verwijderd.

Na gevel reinigen met stoom ook de gevel impregneren

Na het stoomreinigen zien de gevels van uw woning er ogenschijnlijk weer als nieuw uit. Zoals het woord ogenschijnlijk al doet vermoeden zijn al het vuil en de algen en mos totaal verdwenen. Hierdoor zien de gevelstenen er als nieuw uit, echter met een groot verschil. De slijtageplekken in de waterafstotende toplaag liggen open en vormen een eenvoudig doelwit voor algen en mossen. Het professionele impregneermiddel dat wij toepassen herstelt deze toplaag volledig en voegt zelfs een extra bescherming toe. De nieuwe toplaag is namelijk voor vele jaren ook vuilafstotend. Ook vanuit milieuoogpunt is stoomreinigen een aanrader. Er zijn namelijk geen schoonmaakmiddelen en chemicaliën nodig om een gevel te reinigen.

Maatwerk offerte voor gevel reinigen met stoom ontvangen

Als gecertificeerd gevelspecialist staan wij voor kwaliteit en transparantie. Dat geldt ook voor onze prijzen en garantievoorwaarden. Daarom werken wij uitsluitend met maatwerk offertes met daarin een all-in prijs. Om deze reden komen wij altijd op locatie kijken wat de kwaliteit van de gevel is en hoe groot de oppervlakte is van de te reinigen gevel is. Wanneer wij dat in kaart hebben gebracht ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte. Wilt u ook een maatwerk offerte voor gevel reinigen met stoom ontvangen? Raadpleeg de rubriek contact.