Gevel stoomreinigen

Gevel stoomreinigen Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Voor het intensief reinigen van gevels gebruiken wij de SteamPLUS 2.0

De ultieme vorm van het intensief schoonmaken van gevels, die door Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn wordt toegepast is gevel stoomreinigen met de SteamPLUS 2.0. Onze gecertificeerde gevelspecialisten maken graag gebruik van deze geavanceerde machine, omdat voor het reinigen van oppervlakten uitsluitend gebruik gemaakt wordt van water in de vorm van stoom met een temperatuur van 150°. In tegenstelling tot de meeste andere apparaten zijn ook voor de sterkste vorm van vervuiling geen chemicaliën nodig. Dat is goed voor mens en milieu.

Vooronderzoek gevel en maatwerk offerte gevel stoomreinigen

Als u ons benadert voor de prijs die wij rekenen voor het schoonmaken van een gevel, dan gaat de eigenaar op afspraak altijd bij de desbetreffende gevel kijken. Hij doet dit om de actuele conditie van de gevel te onderzoeken en de afmetingen in kaart te brengen. Zo kan hij precies de kosten voor het gevel stoomreinigen uitrekenen.

Wanneer tijdens het vooronderzoek blijkt, dat de voegen van een gevel voor een groot deel zijn weggesleten, dan heeft alleen gevel stoomreinigen geen zin. Vocht kan dan namelijk via de versleten voegen naar binnen dringen. In dit soort situaties zullen de voegen ook verwijderd en vernieuwd moeten worden voordat de stenen van uw gevel geïmpregneerd kunnen worden. In de maatwerk offerte zullen al deze posten opgenomen worden.

Wel of niet akkoord met onze maatwerk offerte gevel stoomreinigen

U bent bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle absoluut niet verplicht om akkoord te gaan met een maatwerk offerte. Ook zijn er geen kosten aan een maatwerk offerte verbonden. Als gecertificeerd bedrijf gaan wij voor de beste betaalbare en vooral duurzame oplossing die er voor onze klanten op termijn is. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor het gevel stoomreinigen en impregneren van uw woning? Raadpleeg dan de rubriek contact.