Stoom cleanen gevel

Stoom cleanen gevel vakkundig en professioneel

Krijg de nette uitstraling van uw woning terug

Het reinigen van de gevel van uw huis is vaak een klus die lang blijft liggen. Het is dan ook een intensieve klus wanneer u zelf in de weer gaat om te stoom cleanen gevel. Echter, geeft een schone gevel wel een frisse en nieuwe uitstraling aan uw huis. Uw woning wordt de eyecatcher van de straat.

Vooral het weer heeft veel invloed op de uitstraling van de gevel van uw woning. Wanneer de gevel veel in de schaduw staat kan er snel mos of aanslag ontstaan. Wanneer er sprake is van te veel vocht, kan in sommige gevallen het metselwerk beschadigen doordat het in de winter bevriest en gaat uitzetten. Bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek is het standaard dat er na het stoom cleanen ook een impregnerende laag wordt toegevoegd ter bescherming van de gevel.

Stoom cleanen gevel regio Apeldoorn Zwolle Arnhem

Het stoom cleanen gebeurt met behulp van stoom dat onder hoge druk staat (5 tot 10 bar). Door de hitte van de stoom wordt er afgerekend met vuil en aanslag.

Door middel van stoom cleanen gevel krijgt u de frisse uitstraling van uw gevel in een handomdraai weer terug. De gevelstenen zullen weer uitzien als voorheen.

Naast de voorgevel besteden we ook veel aandacht aan de, voor het oog, minder zichtbare delen zoals de achtergevel en zijgevel. Het stoom cleanen gevel voeren wij met veel precisie uit zodat de gevelversiering van oude huizen niet wordt beschadigd.

Op maat gemaakte offerte stoom cleanen gevel

Aangezien iedere woning verschilt qua oppervlakte van de gevel, werken wij met op maat gemaakte offertes voor stoom cleanen gevel. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent qua kosten en komt u niet voor verassingen te staan.

Stuur een mail naar info@dak-en-gevelreiniging.nl voor het aanvragen van een offerte of voor vragen. U vindt ons in de regio Apeldoorn, Nijmegen, Zwolle en Arnhem. U kunt ons 24/7 bereiken in geval van spoed.