Gevel hydrofoberen

Gevel hydrofoberen is gelijk aan gevel impregneren

Doel van deze behandeling is om gevelstenen weer waterafstotend te maken

De benamingen gevel hydrofoberen en impregneren worden in de spreektaal door elkaar heen gebruikt. Hoe u deze behandeling noemt maakt niet uit. Ze hebben allebei hetzelfde doel voor ogen namelijk het herstellen van de waterafstotende toplaag. Wanneer dit op de juiste wijze wordt gedaan, dan laten de stenen van een gevel geen vocht meer door. Wanneer een professioneel hydrofobeermiddel wordt gebruikt, dan is een gevel ook beter beschermd tegen vuil. Om er zeker van te zijn, dat een hydrofobeermiddel op de juiste wijze wordt aangebracht doet u er verstandig aan om dit te laten doen door een ervaren gevelspecialist van Hendriks Dak- en Reinigingstechniek uit de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle.

Gevel hydrofoberen en impregneren kan uitsluitend op schone ondergrond

Een hydrofobeermiddel / impregneermiddel kan alleen duurzaam op de openliggende poriën van de gevels worden aangebracht wanneer deze brandschoon zijn. Hetzelfde geldt voor de hechting op de gevelstenen. Om een duurzame hechting te kunnen garanderen moet deze beslist schoon zijn. Daarom is het eigenlijk een must dat u de gevel van uw woning of bedrijfspand laat reinigen door een gecertificeerde gevelspecialist als Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle. De beste methode die toegepast kan worden voor een gevel hydrofoberen is hogedruk stoomreinigen. Onze gevelspecialisten hebben hiervoor de SteamPlus 2.0 beschikbaar. Hiermee kunnen zij gevels met stoom van 150 graden en een druk van maar liefst 250 BAR intensief reinigen. Gebruik van chemicaliën en/of schoonmaakmiddelen is niet nodig.

Maatwerk offerte ontvangen voor gevel hydrofoberen Apeldoorn Arnhem?

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een gecertificeerd dak- en gevelspecialist. Dit betekent onder meer, dat wij uitsluitend werken met gecertificeerde vakmensen en A-merk producten. Bovendien ontvangt u voor elke klus van tevoren een maatwerk offerte, zodat u precies weet waar u eventueel aan toe bent. Om deze reden komt de eigenaar altijd eerst kijken wat de actuele conditie van een gevel is en de gevel qua afmetingen in kaart brengen. Wanneer hij dat gedaan heeft ontvangt u van hem aansluitend een maatwerk offerte met daarin een vaste all-in prijs voor gevel impregneren en indien gewenst gevel reinigen. Wilt u weten wat de kosten zijn voor gevel hydrofoberen? Raadpleeg dan de rubriek contact.