Dak ontmossen prijs

Dak ontmossen prijs omgeving Arnhem Nijmegen Apeldoorn

Is het verstandig om uw dak te laten ontmossen?

Wat heeft het nu voor zin om uw dak te laten ontmossen en wat kost het? De dak ontmossen prijs hangt van een aantal factoren af. Allereerst is het belangrijk dat u in de regio Zwolle, Arnhem, Apeldoorn of Nijmegen woonachtig bent. Wij geven een all-in prijs wat ook betekent dat u de garantie van ons krijgt dat u lange tijd kunt genieten van een mosvrij dak. Is er iets met uw dak nadat wij zijn geweest? Wij zijn een gecertificeerd bedrijf die de klant nog met respect en eerlijkheid behandelt.

Heeft het zin om uw dak te ontmossen?

Ja, het heeft zeker zin om uw dak te ontmossen. Door het mos dat op het dak groeit, kan de toplaag van uw dakpannen aardig verslechteren. De haarwortels van het mos gaan zich hechten aan de dakpannen en kunnen vervolgens de dakpannen zelfs stuk maken. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Het zal er best ecologisch uitzien, alleen een lekkend dak wil niemand. Daarom halen wij het mos er vanaf op een speciale manier.

Wij gebruiken hiervoor de SteamPLUS 2.0 en daarmee stomen wij met 150 graden het mos van de dakpannen af. Daarna wordt de toplaag weer hersteld door middel van het te impregneren. De dak ontmossen prijs is een all-in prijs waar u dus achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Milieuvriendelijk uw dak ontmossen prijs weten?

Bij Hendriks Dak & Reinigingstechniek kiest u voor het milieuvriendelijk verwijderen van het mos van uw dak. Wij kunnen niet alleen mos van uw dak afhalen, maar zijn een gecertificeerd bedrijf dat werkzaam is in de dak en reinigingstechniek. Wij kunnen ook uw gevel of uw dak geheel reinigen. Ook dit doen wij op onze milieuvriendelijke manier door middel van het gebruiken van de SteamPLUS 2.0. Wilt u een vrijblijvende offerte of de juiste prijs weten? Raadpleeg de rubriek contact op de website en u komt meer te weten over dak ontmossen prijs.