Dak schoonmaken van mos

Dak schoonmaken van mos Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen

Wij van Hendriks Dak en Reinigingstechniek regelen het voor u!

Heeft u ook zoveel last van mos op uw dak en wilt u het dak schoonmaken van mos? Tsja, het is bijna niet te voorkomen in een kikkerlandje als Nederland dat je geen mos op uw dak krijgt. Het weer is iets dat niemand kan beïnvloeden. Maar gelukkig kunnen we wel iets doen aan het mos dat vast zit op uw dak! Hendriks Dak en Reinigingstechniek is gespecialiseerd in het weghalen van het mos.

Hoe gaan wij te werk met het dak schoonmaken van mos?

Allereerst gaan wij bekijken in welke situatie u zit. Is het dak nog in goede staat of zit het mos er al zolang op, dat het dak is aangetast en wij meerdere werkzaamheden moeten gaan uitvoeren? Om deze reden komt er iemand bij u kijken en  kunt u aansluitend een offerte op maat verwachten. U zit niet te wachten op meer kosten tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en wilt achteraf geen nare verrassingen. Wij willen dat u zich als klant tevreden voelt tijdens én nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Gaat u akkoord met de prijs die in de offerte staat? Dan komen wij zoals afgesproken op de gewenste tijd uw dak schoonmaken van mos.

Wij nemen hiervoor de SteamPLUS 2.0 mee. Met dit apparaat kunnen wij gericht en milieuvriendelijk uw dak schoonmaken van mos. De SteamPLUS 2.0 reinigt uw dak door gebruik te maken van alleen stoom. Geen chemische vloeistoffen en zeker effectief! Omdat het water opgewarmd wordt tot 150 graden komt er met een bepaalde druk, die ook te regelen is, stoom uit. Met deze stoom reinigen wij uw dak. Nadat het mos van het dak is verwijderd, brengen wij de toplaag die door het mos beschadigd was, weer terug. Het dak wordt weer geïmpregneerd waardoor het mos langer wegblijft en u langer kunt genieten van het schone dak.

Heeft het uw interesse gewekt en wilt u meer te weten komen over het dak schoonmaken van mos? Kijk dan op de website bij de rubriek ‘contact’.