Ontmossen daken

Ontmossen daken dient zeer zorgvuldig te gebeuren

Bij voorkeur in combinatie met beschermende coating

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat actief is in de regio’s Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Nijmegen en Zwolle adviseren wij om ontmossen daken te combineren met het coaten van een pannendak. Niet alleen zien de pannendaken die ontmost zijn er dan weer als nieuw uit, maar door het aanbrengen van coating die bestemd is voor professioneel gebruik zijn ze weer in topconditie. De speciale coating maakt de dakpannen niet alleen waterafstotend maar ook vuilafstotend. Wanneer men ook voor gevelreiniging gekozen heeft gekozen zien woningen er weer als nieuw uit.

Stapelkorting wanneer meerdere woningen voor ontmossen daken kiezen

Zeker wanneer u in een eengezinswoning woont en er meerder woningen naast elkaar kiezen voor ontmossen daken kunt u bij Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn gebruik maken van een aantrekkelijke stapelkorting die fors op kan lopen. Voor elke woningeigenaar levert het een fikse besparing op, omdat wij in een keer een aantal daken kunnen ontmossen. De korting geldt ook voor het aanbrengen van de speciale coating voor professioneel gebruik. Zeker wanneer alle woningeigenaren in een rijtje voor ontmossen daken hebben gekozen in combinatie met het aanbrengen van een coating voor professioneel gebruik zijn de deelnemende woningen een positieve blijkvanger in een wijk geworden. Zeker bij verkoop levert dit een verkoper een hogere verkoopprijs op die de kosten ruimschoots overstijgt.

Ga voor de hoofdprijs wanneer u uw woning wilt verkopen

Anno 2020 worden woningen als warme broodjes verkocht. Toch durven wij te stellen, dat u binnen enkele dagen als woningeigenaar een aanzienlijk hogere verkoopprijs kunt vragen. Indien u kiest voor het ontmossen van uw dak, het reinigen van uw gevel en op zowel uw dakpannen als uw gevels een water- en vuilafstotende coating laat aanbrengen. U woning ziet er dan niet alleen als nieuw uit, maar zowel uw dakpannen als uw gevels verkeren in een topconditie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de kosten van ontmossen daken? Raadpleeg dan voor een maatwerk offerte de link contact.