Ontmossen van daken

Ontmossen van daken Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Verlengt de levensduur van daken en zorgt voor meerwaarde bij verkoop

Vooral bij bedrijfspanden en woningen in een bosrijke omgeving of in straten waar bomen staan zien wij, dat na verloop van jaren veel daken last krijgen van algen, mossen en zwarte aanslag. Het is verstandig om dit op tijd aan te pakken. Op den duur gaat dit gegarandeerd zorgen voor de nodige problemen. Het ontmossen van daken voorkomt, dat na verloop van jaren, scheurtjes in de dakpannen gaan ontstaan. Oorzaak van deze scheurtjes zijn de minuscule worteltjes van algen en vooral mossen, die zich aan de dakpannen vast gaan hechten.

Hierdoor kan vocht via de poriën van de dakpannen naar binnen dringen. Wanneer het dan gaat vriezen zorgt dit voor scheurtjes. Een vergelijkbaar effect ontstaat door een combinatie van zure regen en milieuvervuiling. Een derde veel voorkomend probleem is mos, dat van de dakpannen in de dakgoten rolt en voor een verstopping in de regenwaterafvoer zorgt. Kortom ontmossen van daken is absoluut een vereiste.

Ontmossen van daken inclusief een vuil- en waterafstotende coating

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn heeft een pasklare en duurzame methode ontwikkeld voor het milieuvriendelijk ontmossen van daken. De ervaren specialisten hebben de beschikking over geavanceerde apparatuur. De SteamPLUS® maakt uitsluitend gebruik van stoom onder hoge druk en heeft geen schoonmaakmiddelen nodig. Wellicht vraagt u zich af of de SteamPLUS® daarvoor voldoende sterk is.

U hoeft zich daarover geen zorgen te maken, want met de SteamPLUS® stoomreinigingsmethode verwijderen wij zelfs graffiti van Rijksmonumenten. Nadat wij uw dak hebben schoon gemaakt wordt een speciale coating aangebracht die de dakpannen waterafstotend en zelfs vuilafstotend maakt. Mossen en algen krijgen zo gedurende vele jaren geen kans om zicht vast te hechten aan uw dakpannen. Bovendien zien uw dakpannen er weer als nieuw uit.

Maatwerk offerte ontmossen van daken ontvangen?

Hendriks Dak en Reinigingstechniek biedt haar diensten aan in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Wij werken standaard met maatwerk offertes. Dit betekent, dat wij altijd naar u toekomen wanneer u bij ons een offerte aanvraagt. Nadat wij alles in kaart hebben gebracht ontvangt u deze direct na afloop van ons bezoek. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u contact.