Graffiti laten verwijderen

Graffiti laten verwijderen door H.D.R.T. Apeldoorn

De graffiti is verdwenen wanneer onze ervaren gevelspecialist is geweest

Alhoewel graffiti als een kunstvorm wordt gezien zijn de meeste gezinnen en bedrijven niet blij, wanneer een of meerdere muren zijn bewerkt met graffiti. Maar zelden levert een graffiti een toegevoegde waarde op voor een woning of bedrijfspand. Velen zullen er dan ook alles aan doen om zo snel mogelijk de graffiti laten verwijderen. Voordat u dit laat doen dient u eerst aangifte te doen bij de politie en niet te vergeten bij uw verzekering. In de praktijk betekent dit, dat u enkele foto’s moet nemen van de graffiti en deze bij de aangifte voegt.

Afhankelijk van de instructies die u krijgt, van de politie en uw verzekeringsmaatschappij, kunt u contact opnemen met een gecertificeerd gevelspecialist als Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle. Zij beschikken over geavanceerde apparatuur, die in veel gevallen zonder chemicaliën de graffiti kan verwijderen.

Kosten graffiti laten verwijderen Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Wanneer u als MKB bedrijf of particulier contact met ons opneemt om te weten wat de kosten zijn voor graffiti laten verwijderen, dan komen wij altijd eerst bij u langs om de actuele situatie ter plaatse in kaart te brengen. Zo kijkt onze gevelspecialist naar de kwaliteit van uw stenen, de verf die gebruikt is en de totale oppervlakte van de muur waarop de graffiti is aangebracht. Alleen de graffiti laten verwijderen is geen oplossing. Meestal ontstaan er dan grote kleur verschillen. Wanneer dat allemaal in kaart is gebracht ontvangt u een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs.

In deze maatwerk offerte is ook het impregneren van de totale muur inbegrepen. De waterafstotende toplaag van uw buitenmuur zal ongetwijfeld slijtageplekken hebben opgelopen die hersteld moeten worden met een professioneel impregneermiddel. Doet u dit niet dan zullen vrij snel na het graffiti verwijderen donkere vochtplekken gaan ontstaan. Een positieve bijkomstigheid is, dat een impregneermiddel uw buitenmuur ook vuilafstotend maakt.

Wilt u duurzaam graffiti laten verwijderen van uw buitenmuren? Neem dan voor een maatwerk offerte inclusief all-in prijs contact op met Hendriks Dak en Reinigingstechniek.