Graffiti verwijderen kosten

Graffiti verwijderen kosten Apeldoorn Arnhem Zwolle

HDGT verwijdert graffiti snel en efficiënt voor een aantrekkelijke prijs

Goed gereedschap is het halve werk blijkt zeker op het gebied van graffiti verwijderen in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle te kloppen. Elke ervaren gevelspecialist van Hendriks Dak en gevelreiniging Apeldoorn kan namelijk beschikken over de SteamPLUS 2.0. Deze geavanceerde stoomreiniger kan met stoom van 150° en een werkdruk die op kan lopen tot 250 BAR, elke vorm van graffiti probleemloos van muren verwijderen zonder gebruik te hoeven maken van chemicaliën.

Dankzij deze efficiënte en milieuvriendelijke methode zijn de graffiti verwijderen kosten relatief laag te noemen. Na het verwijderen van de graffiti behandelen wij de muur met een speciale transparante impregneer coating. Die zorgt er niet alleen voor dat de waterafstotende toplaag van de muur weer hersteld wordt, maar deze speciale coating maakt muren veel minder geschikt om deze met graffiti te bewerken.

Zo meldt u een opdracht aan en weet u wat de graffiti verwijderen kosten zijn

Wanneer u ’s morgens geconfronteerd wordt met graffiti op een of meerdere buitenmuren, dan wilt u dit waarschijnlijk zo snel mogelijk verwijderd hebben. Neem eerst duidelijke foto’s met uw mobile telefoon en meldt voordat u ons benadert de graffiti bij de politie en uw verzekering. Wellicht bent u er voor verzekerd. Neem dan contact met ons op en stuur de foto’s met de graffiti naar ons toe. U krijgt dan snel een opgave wat de graffiti verwijderen kosten zijn en wanneer de werkzaamheden eventueel kunnen plaatsvinden. Voorwaarde is wel dat de locatie waar de graffiti verwijderd dient te worden binnen de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle valt.

Dit soort spoedeisende werkzaamheden worden snel door onze gecertificeerde gevelspecialisten opgelost. Wanneer u akkoord bent met de graffiti verwijderen kosten dan plannen wij een datum en tijdstip in. U hoeft hier niet voor thuis te blijven. Onze gevelspecialist maakt een of meerdere foto’s voor en na de werkzaamheden.

Voor vragen en een indicatie van de graffiti verwijderen kosten in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle kunt u ons ook telefonische bereiken. Ons rechtstreekse telefoonnummer is: 06 – 21 62 50 71