Graffiti verf verwijderen

Graffiti verf verwijderen op een milieuvriendelijke wijze

Bel vandaag nog Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Zwolle

De gecertificeerde gevelspecialisten van Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn kunnen graffiti verf verwijderen zonder gebruik te hoeven maken van chemische middelen. De innovatieve methode die zij hiervoor gebruiken is stoomreinigen met de SteamPLUS 2.0.

Deze geavanceerde machine voor professioneel gebruik werkt als volgt:

Door gebruik te maken van een variabele werkdruk, die op kan lopen tot wel 250 BAR, kan een gecertificeerd gevelspecialist van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn met behulp van stoom van 150° relatief eenvoudig de graffiti verf verwijderen. Om te voorkomen dat de verf in het milieu terechtkomt, proberen wij deze zoveel als mogelijk op te vangen.

Nadat de gevel is schoongemaakt en opgedroogd wordt een transparant impregneermiddel op de gevel aangebracht. Dit unieke impregneermiddel heeft twee eigenschappen te weten:

  • Wanneer het impregneermiddel is aangebracht en opgedroogd ontstaat er een nieuwe waterafstotende toplaag op de gevelstenen die 10 tot 20 jaar meegaat
  • Deze toplaag heeft als 2e eigenschap dat de graffiti verf niet goed hecht en relatief eenvoudig verwijderd kan worden

Wij durven te stellen dat graffiti kunstenaars ontmoedigd worden om hun kunstwerken op uw gevels aan te gaan brengen, omdat ze snel zullen worden verwijderd.

Graffiti verf verwijderen met de SteamPLUS 2.0 behoort tot ons dagelijks werk

Bent u onverwacht geconfronteerd met graffiti op uw gevels. Schrik dan niet, want de gecertificeerde gevelspecialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek kunnen snel de graffiti verf verwijderen. Vergeet niet voordat u onze hulp inschakelt aangifte te doen bij de politie, gemeente en verzekering. Neem daarnaast ook foto’s die kunnen dienen als eventuele bewijslast. Wanneer u groen licht krijgt van uw verzekering komen wij voor een maatwerk offerte bij u langs en ontvangt u aansluitend een all-in prijs voor alle werkzaamheden. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact.