Kosten graffiti verwijderen

Kosten graffiti verwijderen Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

De kosten hangen af van de oppervlakte en nabehandeling

De kosten graffiti verwijderen worden voornamelijk bepaald door factoren zoals de oppervlakte die schoongemaakt moet worden, de nabehandeling die men laat uitvoeren en de snelheid waarmee men een gevelspecialist inschakelt. Wij zullen deze factoren onderstaand in het kort bespreken. Voor graffiti verwijderen in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle maken de gecertificeerde gevelspecialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn gebruik van stoomreinigen. Zij gebruiken hiervoor de SteamPlus 2.0. Dit is een professionele stoomreiniger waarmee gecertificeerde specialisten zonder chemicaliën graffiti kunnen verwijderen. Onderstaande factoren die sterk van invloed zijn op de uiteindelijke kosten graffiti verwijderen.     

De oppervlakte die schoongemaakt en behandeld moet worden

De totale oppervlakte die schoongemaakt moet worden is een belangrijke component als het aankomt op de kosten graffiti verwijderen. Het maakt qua arbeidsuren een groot verschil of slechts een gedeelte van een muur dan wel een muur in zijn geheel is bewerkt. Dat geldt ook voor de nabehandeling. Wanneer de graffiti verf in zijn geheel is verwijderd, dan doet u er meer dan verstandig aan om de oppervlakte te voorzien van een speciaal impregneermiddel. De waterafstotende toplaag van de gevelstenen zal als gevolg van het graffiti verwijderen zijn beschadigd of zelfs verwijderd. Dit hangt van de leeftijd en kwaliteit van de gevelstenen af.

Wanneer u hiervoor kiest zal deze waterafstotende toplaag weer in zijn geheel hersteld zijn en voor een graffiti artist een stuk minder aantrekkelijk zijn. De graffiti verf zal in de toekomst veel minder aan een gevel gaan hechten en relatief eenvoudig verwijderd kunnen worden. Men zal snel voor een andere gevel of ondergrond gaan kiezen. De kosten voor het aanbrengen van dit speciale impregneermiddel zijn relatief laag te noemen.

Hoe te handelen wanneer u graffiti ontdekt op uw gevel(s)

Hoe te handelen wanneer uw gevel met graffiti is bewerkt? Neem foto’s van de gevel(s) die bewerkt zijn. Doe melding bij de politie en uw verzekering. Van uw verzekering hoort u wat u mag en moet doen. Wellicht komt een verzekeringsexpert de schade in kaart brengen. Neem contact op met ons wanneer u in een van onze verzorgingsgebieden woont en stuur foto’s met de graffiti ’s naar ons toe. U hoort dan wat de kosten graffiti verwijderen zijn. Bent u akkoord met de maatwerk offerte, dan wordt direct met u een afspraak gemaakt.