Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Bel de gecertificeerd gevelspecialist Hendriks Dak en Reinigingstechniek

Zijn de gevels van uw bedrijfspand of woning met graffiti bewerkt? Neem dan voor duurzaam graffiti verwijderen direct contact op met gevelspecialist Hendriks Dak en Reinigingstechniek. Onze ervaren vakmensen slagen er vrijwel altijd in, om een gevel weer geheel schoon te krijgen. Hiervoor hebben zij verschillende technieken beschikbaar. Denk hierbij aan hogedruk reiniging, stoomreiniging, warmwaterreiniging en zandstralen.

De techniek die wij meestal gebruiken is stoomreiniging. Hiervoor hebben wij geavanceerde apparatuur ter beschikking die het gebruik van schoonmaakmiddelen overbodig maakt. De SteamPLUS® die wij hiervoor gebruiken kan de zwaarste vorm van graffiti van muren verwijderen verwijderen zonder dat de muren worden beschadigd. Niet voor niets worden ook Rijksmonumenten met de stoomreinigingsmethode schoongemaakt. Deze methode is 100% milieuvriendelijk!

Voor graffiti verwijderen gebruiken wij uitsluitend water!!

Graffiti verwijderen lukt met de SteamPLUS® in vrijwel alle situaties. Deze krachtige en vooral geavanceerde machine staat in combinatie met een gecertificeerde medewerker hiervoor in. Ook de verf die voor de graffiti is gebruikt proberen wij zoveel als mogelijk op te vangen, zodat het milieu ook hiermee niet wordt belast. Mocht in zeldzame gevallen de gebruikte verf niet geheel verwijderd kunnen worden, dan hebben wij andere technieken ter beschikking.

Mocht er onverhoopt een schoonmaakmiddel gebruikt moeten worden, dan garanderen wij u dat wij uitsluitend gebruik maken van biologisch afbreekbare middelen! Nadat een gevel schoon is gemaakt bestaat de mogelijkheid om een anti-graffiti coating aan te laten brengen. Dit middel zorgt er voor dat verf die gebruikt wordt voor het maken van een graffiti zich niet goed kan hechten aan een gevel. Tevens kan een graffiti veel makkelijker verwijderd worden.

Graffiti verwijderen biedt H.D.R.T. aan in vier regio’s

De ervaren en gecertificeerde gevelspecialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek bieden graffiti verwijderen aan in vier specifieke regio’s. Wij willen onze klanten graag snel van dienst zijn voor een aantrekkelijke marktconforme prijs. De regio’s waar wij onze diensten aanbieden zijn: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Voor graffiti verwijderen nodigen wij u vriendelijk uit om een vrijblijvende afspraak met ons te maken. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact