Graffiti verwijderen van baksteen

Graffiti verwijderen van baksteen Apeldoorn Arnhem Nijmegen

Gecertificeerd bedrijf in dak en reinigings­techniek

Wilt u hulp bij graffiti verwijderen van baksteen? Dan bent u goed op weg. Hendriks Dak en Reinigingstechniek Nijmegen Zwolle is een gecertificeerd bedrijf dat op materiaal en arbeidsloon standaard 10 jaar garantie geeft. Wij gebruiken uitsluitend A-merk materialen. Hierdoor kunt u met een gerust hart het werk uit handen geven. Omdat wij in slechts 4 gebieden werkzaam zijn, kunnen wij de hulp die u nodig heeft relatief snel bieden. Wij zijn werkzaam in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle.

Graffiti verwijderen van baksteen? Hoe gaan wij te werk?

Om graffiti te verwijderen van baksteen hebben wij een duurzame, milieuvriendelijke manier gevonden. Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Zwolle gaat te werk met behulp van de SteamPLUS 2.0. Met dit apparaat kunnen wij met alleen water graffiti verwijderen van baksteen. Geen chemicaliën die slecht zijn voor het milieu, maar alleen met water. De SteamPLUS 2.0 is instelbaar tot 150 graden met een maximale druk van 250 bar. Nadat de bakstenen zijn schoongemaakt is het nog niet klaar.

Graffiti verwijderen van baksteen is gedaan, maar over de bakstenen zit een soort beschermlaagje. Dit gaat eraf als de graffiti verwijderd wordt van de bakstenen. Daarom is het impregneren van de baksteen vaak het volgende wat er moet gebeuren. Het impregneren van de baksteen zorgt ervoor dat het vuil én de graffiti niet meer goed hechten. Hierdoor wordt het gelijk onaantrekkelijker om graffiti op de bakstenen te spuiten.

Wat u kunt verwachten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek

Als het graffiti verwijderen van baksteen voor u van belang is, is het verstandig om op de website te kijken en een afspraak te maken met Hendriks Dak en Reinigingstechniek. Zoals bovenstaand te zien is, is het wel van belang dat u in de juiste regio woont. Er is een contactformulier dat ingevuld kan worden, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen. Wij plannen dan in overleg een afspraak en komen  kijken hoe we het beste te werk kunnen gaan. Vervolgens krijgt u een vrijblijvende maatwerk offerte en kunt u besluiten wat u wilt. Omdat  wij de kosten zo laag mogelijk houden door middel van het regionaal uitvoeren van de werkzaamheden, kunnen wij een bijzonder scherpe prijs aanbieden.