Graffiti weghalen

Graffiti weghalen moeilijk? Wij lossen het snel voor u op!

Milieuvriendelijk, snel en effectief in de omgeving Apeldoorn Zwolle Arnhem

Graffiti weghalen is tegenwoordig iets wat bijna dagelijks gebeurt in onze maatschappij. U loopt op straat en ziet weer een nieuwe graffiti tegen de muur gespoten. De persoon die het erop gespoten heeft, zal het waarschijnlijk prachtig vinden, maar niet iedereen vindt graffiti mooi. Gelukkig hebben wij daar goed gereedschap voor en is het tegenwoordig goed te doen om het weg te halen.

Milieuvriendelijk halen wij de graffiti voor u weg

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle een gecertificeerd bedrijf dat milieuvriendelijk en op een snelle manier graffiti kan weghalen. Graffiti weghalen doen wij door middel van ons speciale apparaat, de SteamPLUS 2.0. Dit apparaat zorgt ervoor dat er met alleen stoom, dat tot 150 graden warm kan worden, de graffiti verwijderd wordt op wat voor soort ondergrond. Graffiti weghalen is voor ons geen probleem! De druk kan ingesteld worden tot 250 bar. Hiermee voorkomen we dat uw spullen kapot gespoten worden zoals bij een hogedrukreiniger het geval kan zijn.

Wat te doen als u hiermee te maken krijgt?

Waar moet ik beginnen, zult u denken wanneer u graffiti op uw muur of pui ziet. Het beste dat u kunt doen is wat foto’s maken van het vandalisme en de juiste personen contacten. Denk hier bijvoorbeeld aan om de verzekering te bellen en bij de politie aangifte te doen. U bent hier wellicht voor verzekerd. Hierna kunt u ons bellen en de foto’s sturen. Wij kunnen aan de hand van de foto’s een juiste berekening maken en u krijgt van ons het kostenplaatje toegezonden.

Als u hiermee akkoord gaat, kunnen wij spoedig uw graffiti weghalen. Hierna wordt uw muur of pui geïmpregneerd, zodat de toplaag weer hersteld is en het minder aantrekkelijk wordt om er weer graffiti op te spuiten. U hoeft niet aanwezig te zijn als wij dit komen doen. Wij maken foto’s van de situatie hoe het was en van hoe het is geworden.

Is graffiti weghalen Zwolle Nijmegen Apeldoorn Arnhem voor u interessant? Bel ons dan op telefoonnummer 06-21625071