Verwijderen graffiti

Verwijderen graffiti op een milieuvriendelijke wijze

Bel Hendriks Dak en Reinigings­techniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

De gecertificeerde gevelspecialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle worden op steeds grotere schaal ingehuurd voor het duurzaam en professioneel verwijderen graffiti. Dit heeft alles te maken met het gegeven, dat graffiti ongevraagd op gevels, muren, schuttingen en openbare voorzieningen zoals bushokjes wordt gespoten. Dit tot grote ergernis van de eigenaren en de gemeente. Veel creatieve jongeren vinden graffiti een kunstvorm, terwijl de grote meerderheid van onze bevolking het daar absoluut niet mee eens is.

Onze gevelspecialisten verwijderen graffiti zonder chemicaliën

U leest het goed. Voor het duurzaam verwijderen graffiti maken onze gevelspecialisten geen gebruik van chemische middelen. Na lang zoeken zijn wij erin geslaagd om geavanceerde apparatuur te vinden, waarmee we enkel en alleen met water (in de vorm van stoom) de verf van de graffiti kunnen verwijderen. Deze geavanceerde machine heet de SteamPLUS 2.0. Met behulp van stoom van 150° en een variabele werkdruk van maar liefst 250 BAR kunnen wij de verf van de graffiti volledig verwijderen. Wanneer u de machine aan het werk wilt zien verwijzen wij u graag naar YouTube.

Nadat de gecertificeerde gevelspecialist van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle het verwijderen graffiti met succes heeft volbracht, wordt de schoongemaakte oppervlakte met een speciale coating behandeld. Deze coating zorgt ervoor, dat de waterafstotende toplaag weer volledig hersteld wordt. Bovendien zorgt de nieuwe toplaag ervoor, dat verf zich vrijwel niet kan hechten aan de muur. Mocht men toch een nieuwe graffiti hebben aangebracht, dan gaat het verwijderen een stuk sneller en kunnen sommige soorten verf, die gebruikt worden voor graffiti, eenvoudig worden verwijderd.

Bel direct voor verwijderen graffiti in regio Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Bent u onaangenaam verrast door graffiti op u gevel? Neem allereerst foto’s en meldt dit direct aan uw verzekering. Neem daarna voor een maatwerk offerte voor verwijderen graffiti contact met ons op. Raadpleeg voor onze contactgegevens de rubriek contact