Graffiti schoonmaken

Graffiti schoonmaken Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

De gecertificeerde gevelspecialisten van H.D.R.T. verwijderen graffiti snel

Steeds meer gemeenten en MKB bedrijven schakelen ons in voor graffiti schoonmaken in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. De milieuvriendelijke apparatuur waarover onze gevelspecialisten beschikken kan in een groot aantal gevallen graffiti verwijderen zonder gebruik te hoeven maken van chemische middelen.

Graffiti schoonmaken met stoom van 150° en een werkdruk van 250 Bar

Voor graffiti schoonmaken maken de gecertificeerde gevelspecialisten van Hendriks Dak en geveltechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle gebruik van de SteamPlus 2.0. Een geavanceerde machine die enkel en alleen gebruik maakt van stoom om graffiti te kunnen verwijderen van gevels. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het is daadwerkelijk zo. Wij adviseren u daarom eens op You tube te gaan kijken, zodat u het met eigen ogen kunt zien. Geef als zoekopdracht in You tube graffiti verwijderen met SteamPlus in en u zult zien hoe de SteamPlus 2.0 probleemloos de graffiti verwijdert.

Beschermende coating wordt na graffiti schoonmaken op muur aangebracht

De gevelspecialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle verwijderen niet alleen de graffiti met stoom. Ter bescherming van de muur en het tegengaan van nieuwe graffiti wordt een beschermende laag aangebracht waarop verf veel minder hecht. Mocht een graffiti artist wederom besluiten om uw gevel te bewerken, dan zal hij ervaren dat dit veel moeilijker gaat vanwege de beschermende coating. Ze zien er dan vaak ook niet uit. Een bijkomende pluspunt is dat graffiti schoonmaken een stuk eenvoudiger gaat dan voorheen.

Is de gevel van uw woning of bedrijf beklad?

De gevel van uw woning of bedrijf is beklad met graffiti en u wilt graag dat wij snel de graffiti komen schoonmaken? Neem dan via de e-mail contact met ons op. Voor een maatwerk offerte graffiti schoonmaken stuurt u enkele foto’s naar ons toe van de muur die schoongemaakt dient te worden. U ontvangt dan een maatwerk offerte van ons.